​Love Story з неромантичною розв'язкою - закохані українець і полька незаконно перетнули кордон, аби бути разом

Днями неподалік прикордонного пропуску у Шегинях на Львівщині українські прикордонники затримали 15-річну польку та 20-річного українця, котрі перетнули польсько-український кордон у недозволеному місці. Про «любовну історію з неромантичним закінченням» у середу повідомили в Державній прикордонній службі України, передає Польське радіо.


«Йому – 20, їй – 15… Love Story з неромантичною розв'язкою про закоханих українця та польку, які порушили закон, воліючи бути разом», - читаємо на сторінці ДПСУ у Facebook.

Згідно з інформацією, «молодий харків'янин працював за кордоном, де покохав іноземку. Батьки дівчини були проти таких стосунків, тому пара знайшла специфічне рішення проблеми. Оскільки дівчина не мала документів, що дають право на перетинання кордону, молодик запропонував зробити це у незаконний спосіб».

За словами прикордонників, кілька днів пара ретельно планувала свій маршрут, чим привернула увагу прикордонників оперативних підрозділів, які і поінформували колег про можливе правопорушення.

Зазначено, що згідно з угодою про реадмісію польку передадуть польській стороні. Натомість, її повнолітнього супутника з Харкова чекає відповідальність. Обставини правопорушення встановлюються.

Нагадаємо, нещодавно польські правоохоронці у співпраці зі Службою безпеки України зірвали спробу замовного вбивства. Полька намагалася замовити громадянину України вбивство свого колишнього чоловіка у Польщі.

Фото facebook.com/ДПС України



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.