​Трудові мігранти їхатимуть з України, щоб не заробляти, а лишитися назавжди за кордоном

Після повного відкриття кордонів ЄС з іншими каїнами, яке очікується 1 липня, відбудеться нова хвиля трудової міграції. Так вважає президент Всеукраїнської асоціації̈ компаній̆ з міжнародного працевлаштування Василь Воскобойник. Експерт додає, що до такого кроку українців штовхатиме відсутність економічного розвитку на батьківщині, повідомляє Yavp.pl з посиланням на УНН.


«Люди розуміють, що у нас збільшилася кількість безробітних. Якщо на кінець 2019 року, згідно соціології Міжнародної організації праці, у нас було півтора мільйони безробітних, за деякими оцінками експертів, на сьогодні в нас безробітних від 2,5 до 2,8 мільйонів осіб. Економіка у нас почала, м’яко кажучи, кульгати», - підкреслив Воскобойник.

За його словами, у 2020 році рівень ВВП в Україні фактично такий же, яким був у 2010, 2014 та 2018 роках. Тобто, фактично економіка країни ходить по колу, і через це люди починають замислюватися, де вони будуть працювати, де вони будуть жити та де житимуть їхні діти.

«Це буде трудова міграція не просто, щоб заробити грошей, це буде трудова міграція, коли люди будуть шукати можливості виїхати з країни, вивезти свої сім’ї та залишитися назавжди за кордоном», - зазначив Василь Воскобойник.

Фото yavp.pl



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.