​Варшавський районний суд прийняв рішення про тимчасовий арешт екс-голови «Укравтодору» Славоміра Новака

Варшавський районний суд прийняв рішення про тимчасовий арешт Славоміра Н., колишнього міністра транспорту в уряді Громадянської платформи-Польської селянської партії та колишнього керівника Державного агенства автомобільних доріг України.


До арешту потрапить також інший затриманий у справі, що стосується корупції при замовленнях на будівництво доріг в Україні, бухгалтер Яцек П. Третій затриманий, колишній командувач підрозділу «GROM», Даріуш З. може вийти після внесення застави, - повідомила прокурорка Мірослава Хир, передає Польське радіо.

«Для Славоміра Н. та Яцека П. суд прийняв найсуворіший запобіжний захід у вигляді тимчасового арешту на період трьох місяців», - повідомила прокурорка Інформаційному радіоагентству. «Щодо Даріуша З., суд також прийняв запобіжний захід у вигляді тимчасового арешту на три місяці, але підозрюваний може бути звільнений, якщо внесе заставу у розмірі мільйона злотих. Прокуратура не погоджується з рішенням суду щодо Даріуша З., вона подасть апеляцію на постанову суду щодо цього питання», - повідомила Мірослава Хир.

Славомір Новак. Фото unn.com.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.