​В ефірі Польського радіо водіїв звучатимуть новини українською мовою

16 жовтня почало мовлення Польське радіо водіїв. Це єдина 24-годинна радіостанція, створена спеціально для слухачів, котрі цікавляться автомобільною тематикою та ситуацією на автошляхах, - говорить президентка Польського радіо Аґнєшка Камінська:


«Місія громадського мовника - виходити назустріч очікуванням та потребам слухачів. Ми теж намагаємося дбати про комфорт і безпеку наших слухачів. У цьому контексті Польське радіо водіїв вписується в цю місію. Канал буде мовити 24 години на добу, в ефірі звучатиме інформація про ситуацію на автошляхах, про безпеку на дорозі, буде теж багато пропозицій для слухачів, котрі цікавляться автомобільною тематикою, а також – спортом. Звісно, в ефірі звучатиме динамічна сучасна музика!»

Польське радіо водіїв можна слухати на платформі DAB+, - говорить Агнєшка Камінська:

«Новаторство цього каналу полягає в тому, що Польське радіо водіїв буде доступне в інтернеті. DAB+ пов'язане з піонерським рухом Польського радіо цифризації мовлення. Незабаром усі нові автомобілі будуть мати радіоприймачі з DAB (Digital Audio Broadcasting), а всі дослідження радіомовлення показують, що незабаром це мовлення буде повністю цифрове».

Як наголошує Аґнєшка Камінська, Польське радіо водіїв адресоване і польським, і закордонним водіям, котрі подорожують Польщею:

«Польське радіо водіїв матиме в ефірних пропозиціях новини іноземними мовами – англійською, німецькою, українською. Водії з-за кордону, котрі будуть подорожувати Польщею, будуть їздити польськими автошляхами, матимуть змогу дізнатися про актуальні події своїми рідними мовами. Новини готують в ефір наші колеги з Польського радіо для закордону, тобто спеціалісти, котрі займаються цими країнами».

Новини українською мовою слухайте в ефірі Польського радіо водіїв о 06:00, 07:00, 08:00 і 09:00.

Нині мережа мовлення Польського радіо в технології DAB+ охоплює 25 радіостанцій, які покривають сигналом 31,6% території Польщі й забезпечують цифровий радіоприйом для 21 мільйона мешканців.

Фото polskieradio.pl



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.