Опозиція хоче поговорити з Януковичем по-чоловічому

Микола Томенко. Фото dumskaya.netУ вівторок, виступаючи з трибуни парламенту, заступник Голови Верховної Ради, один з лідерів партії «Батьківщина» Микола Томенко озвучив ряд вимог фракції «БЮТ-Батьківщина».{jcomments off}

Микола Томенко нагадав, що вже майже місяць пройшов з того часу, як Парламентська асамблея Ради Європи ухвалила Резолюцію щодо України, в якій закликала українську владу зупинити боротьбу проти своїх політичних опонентів шляхом відкриття кримінальних справ та утримання їх в тюрмі.

«Однак ми не бачимо реальних дій, які б здійснив президент, уряд чи парламент в реалізації тих заходів, які передбачені Резолюцією ПАРЄ», - наголосив Томенко.

«З огляду на це фракція «БЮТ-Батьківщина» вимагає завтра розглянути постанову, підготовлену Комітетом з питань закордонних справ та європейської інтеграції, яка передбачає чіткий план дій щодо виконання Резолюцію Парламентської асамблеї Ради Європи», - додав він.

«Також, зважаючи на стан здоров’я Юлії Тимошенко, Юрія Луценка, Валерія Іващенка та інших, розуміючи необхідність виконувати документи міжнародних інституцій та враховуючи, що п.3 Резолюції ПАРЄ чітко апелює до президента України: «розглянути усі наявні в нього правові засоби, щоб звільнити цих колишніх членів уряду та дозволити їм брати участь в наступних парламентських виборах», фракція «БЮТ-Батьківщина» вимагає від Віктора Януковича забезпечити невідкладну зустріч з керівництвом нашої фракції для обговорення того, як він збирається виконувати це рішення та допустити до виборів Юлію Тимошенко, Юрія Луценка та інших політичний в’язнів», - сказав Микола Томенко.

«Ми хочемо говорити з Віктором Януковичем не як політики, а як державні діячі, українці та чоловіки», - наголосив він.

«Переконаний, що така розмова керівництва опозиційної фракції і Віктора Януковича буде корисна не лише для України, а й для нього», - додав політик.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.