Валерій Карпунцов: Депутати від опозиції можуть вийти з регламентного комітету

karpuntsov mova

 
Представники опозиційних фракцій розглядають можливість виходу зі складу регламентного комітету через намагання представників провладних фракцій двічі сфальшувати рішення у справі про позбавлення мандату Сергія Власенка. Про це сьогодні журналістам повідомив перший заступник голови регламентного комітету парламенту, народний депутат від "УДАРу" Валерій Карпунцов.


"В тому форматі, який є сьогодні, - коли регламентний комітет очолює представник Партії регіонів і більшість членів комітету - регіонали та комуністи, немає сенсу представникам опозиційних фракцій перебувати у складі регламентного комітету", - сказав він.

Валерій Карпунцов зауважив, що сьогодні зранку регіонали на чолі з головою регламентного комітету Макеєнком о 8 ранку намагалися терміново провести засідання комітету для того, аби легітимізувати своє рішення, на підставі якого було зроблено подання до ВАСУ про позбавлення Власенка мандата.

"Вчора пізно ввечері ми дізналися,що рано вранці регіонали хочуть зібратися в комітеті і щось там зробити. Вони намагалися легітимізувати своє рішення", - сказав він, додавши що багатьох регіоналів просто не було в Києві і тому так зване рішення комітету від 28 лютого вони не підписували. Депутат наголосив, що засідання регламентного комітету 28 лютого взагалі не було, а голова регламентного комітету сфальшував рішення.

Депутат наголосив, що нині немає жодної правової підстави для того, аби суд позбавив Власенка депутатського мандату, оскільки немає підтверджень,що він суміщає якісь посади, повідомляє прес-служба політичної партії "УДАР Віталія Кличка".



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.