Карпунцов: Опозиція на засіданні регламентного комітету вимагатиме припинити фальсифікувати його рішення

karpuntsov mova

 
Представники опозиції,що входять до складу регламентного комітету парламенту, мають намір сьогодні на засіданні комітету порушити питання щодо незаконного ухвалення низки рішень цим комітетом. Про це заявив народний депутат від "УДАРу", перший заступник голови регламентного комітету Валерій Карпунцов.


Він наголосив, що реально засідання комітету проводилися лише двічі. При цьому, додав Карпунцов, представники провладних фракцій відмовляються ухвалювати важливі рішення щодо сумісників, зокрема щодо "регіонала" Лебедєва, який водночас є міністром оборони. "Натомість збираються таємно і фальшують рішення комітету, як це було по відношенню до Власенка", - сказав "ударівець".

Він зазначив, що опозиція має намір жорстко поставити питання щодо неприпустимості фальсифікації рішень комітету, повідомляє прес-служба політичної партії "УДАР Віталія Кличка".



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Заява спікера Джонсона нарешті підкріплена його рішучістю винести на голосування 60 мільярдів доларів допомоги від США Україні

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.