Кличко: Опозиція не дасть ухвалити в парламенті рішення, вигідні лише Партії регіонів

blokuvan tribun

 
Фракції опозиції "УДАР", "Батьківщина" та "Свобода" блокують парламент, щоб не дати ухвалити рішення, які вигідні лише Партії регіонів. Про це під час брифінгу заявив лідер "УДАРу" Віталій Кличко, повідомляють «Конфлікти і закони».


"Нами ухвалено рішення - ми не дамо проголосувати за ті закони, які відповідають лише інтересам Партії регіонів, а не інтересам всієї країни, громадян", - сказав Кличко.

Він наголосив, що владні депутати хочуть ухвалити рішення про проведення 18 серпня повторних виборів в 5 "проблемних" округах. "Влада хоче провести ці вибори в той час, коли найменша політична активність, коли більшість людей у відпустках. Це робиться для того, щоб сфальсифікувати результати виборів", - наголосив лідер "УДАРу". За словами Віталія Кличка, аби результати виборів по 5 округах були дійсно об'єктивними, вони мають відбутися восени.

За словами Кличка, опозиція також виступає проти намагання влади змінити принцип паритетного представництва політичних сил в складі ЦВК. "Представники опозиційних сил повинні бути представлені в складі Центрвиборчкому", - зауважив Віталій Кличко, додавши, що має бути ухвалений новий закон про ЦВК.

Крім того, додав він, фракції опозиції вимагають, щоб Президент особисто виступив у парламенті зі своїм щорічним посланням, а не обмежувався лише його письмовим варіантом. "Ми повинні мати можливість звернутися до Президента з запитаннями та почути на них відповіді", - зауважив політик.

Кличко також зазначив, що деякі речі в письмовому посланні Президента його здивували. Зокрема, це стосується того, що на думку глави держави, "політика реформ влади вже принесла позитивний ефект" і "зниження рівня життя в Україні вдалося не допустити".

Віталій Кличко також зауважив, що опозиція наполягає на ухваленні закону про денонсацію угоди про уникнення подвійного оподаткування між уряду ми СРСР та Кіпру. "Той факт, що цей закон вчора не був проголосований, підтверджує, що влада зацікавлена лише в одному - збільшенні своїх статків. Вони хочуть залишити все так як є, щоб заробляти гроші. Саме для цього вони прийшли в політику", - сказав лідер "УДАРу".





Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.