Тарас Кутовий: Мене обрали від опозиційних сил і я залишаюсь у фракції партії «УДАР»

taras kutoviy

 
Народний депутат від партії «УДАР» Тарас Кутовий закликає не плутати його із тезкою за прізвищем В'ячеславом Кутовим. Останній у четвер вийшов із фракції «Батьківщина» у Верховній Раді, і відповідна заява була озвучена у сесійній залі. Про це народний депутат фракції «УДАР» Тарас Кутовий завив в ефірі «5 каналу», повідомляють «Конфлікти і закони».


«Я обирався на мажоритарному окрузі № 151 на Полтавщині, мене підтримали всі опозиційні сили. І наголошую, що я залишаюся в «УДАРі». У нинішньому скликанні є два народних депутати з прізвищем Кутовий. Моє ім'я Тарас, а та людина, яка писала заяву про вихід, має ім'я В’ячеслав. Тож виборці можуть бути спокійні», - зауважив ударівець.

Нардеп також прокоментував останні події в парламенті, пов'язані із призначенням виборів у п'яти проблемних округах. «Не випадково було порушено питання щодо проведення виборів 18 серпня, оскільки тільки-но минули вибори у Василькові, Алчевську, Ялті та інших населених пунктах. Там були відпрацьовані системи маніпуляцій і, користуючись цим досвідом, владі треба швидко закріпити результат на п'яти проблемних округах. Робиться це для того, щоб максимально швидко завести в Раду депутатів, яких так не вистачає сьогодні Партії регіонів для їхнього голосування», - зазначив Тарас Кутовий.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.