Половина депутатів Партії регіонів не хоче голосувати за вексельні законопроекти

chumak vekseli

 
«УДАР» готовий працювати ще один пленарний тиждень за умови, якщо з порядку денного виключать скандальні законопроекти про векселі, які сьогодні не мають підтримки ні в суспільства, ні в бізнесу, ні в депутатів з Партії регіонів. Про це сказав голова парламентського комітету з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією, депутат від фракції «УДАР» Віктор Чумак під час ефіру на Радіо-ЕРА, повідомляють «Конфлікти і закони».


«Також ми будемо вимагати прибрати з порядку денного законопроекти, які були ухвалені на так званому «виїзному засіданні» Верховної Ради 4 квітня цього року. Ми не впевнені в легітимності ухвалення цих законопроектів, тому не визнаємо їх і голосувати за них не будемо», - наголосив політик.

За його словами, сьогодні для блокування трибуни парламенту жодних підстав немає, адже потрібно прийняти важливі для суспільства законопроекти. Звичайно, зазначив Віктор Чумак, цього не буде лише за умови, якщо на розгляд парламенту не виноситимуть законопроекти, які вже кілька разів відхилялися на поточній сесії, бо це є грубим порушенням регламенту.

Відповідаючи на запитання про ухвалення раніше відхиленого законопроекту про ратифікацію угод з Кіпром щодо уникнення подвійного оподаткування, Віктор Чумак наголосив, що сьогодні це є предметом політичних переговорів та дискусій.

«Дійсно, цей законопроект не дає переводити в офшори сотні мільярдів гривень. Але його «особливість» полягає в тому, що «свої хлопці», які заправляють стратегічно важливими галузями промисловості, якраз таки звільняються від податків. Тобто, для своїх - все, а для інших - закон», - зазначив Чумак.

Водночас ударівець поінформував, що було досягнуто певного компромісу по перевиборах у проблемних округах, доля яких визначиться або на цьому пленарному тижні, або на початку осені. Проте сьогодні вже є рішення, що ці вибори не відбудуться влітку, коли низька явка виборців.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.