«УДАР» вимагає включити завтра до порядку денного закони, які стосуються євроінтеграції

klichko evrozakoni

 
"Сьогодні в порядку денному ми бачимо закони, потрібні виключно владі: корупційні й лобістські проекти, які спрямовані на узурпацію влади і які провладні фракції в "співдружності" з позафракційними "тушками" таки протягнули",- зазначив лідер "УДАРу", повідомляють «Конфлікти і закони» з посиланням на прес-службу партії.


"Влада не виконала зобов'язань ані щодо європейських законопроектів, ані антикорупційних, ані щодо соціальних. Натомість, буквально "продавили", не з першої спроби, ті ж вексельні закони. Тому ми вимагаємо включити в порядок денний сесії парламенту на п'ятницю проекти законів, які стосуються європейської інтеграції та є важливими для громадян і країни",- підкреслив Віталій Кличко.

Йдеться про законопроекти, які стосуються вдосконалення виборчого законодавства, ухвалення закону про прокуратуру, внесення змін до законодавчих актів у зв'язку з ухваленням у новій редакції закону про інформацію, ухвалення закону про створення Національного антикорупційного бюро, прозорість держзакупівель. А також йдеться про законопроекти щодо виправлення пенсійної реформи, скасування депутатських пільг, детінізації економіки. Зокрема, ми наполягаємо на розгляді проектів законів про зменшення єдиного соціального внеску, що дозволить вивести з тіні малий бізнес; про адміністративні послуги; про амністію; про забезпечення стандартів публічності в судовій системі; законопроектів про порядок імпічменту Президента; про поліпшення матеріального становища членів сімей учасників бойових дій та про захист членів сімей загиблих військовослужбовців; про перерахування страхових внесків до накопичувальної системи загальнообов'язкового пенсійного забезпечення.

Для того щоб розглянути ці питання, "УДАР" наполягає на проведенні в п'ятницю не тільки вранішнього, але й вечірнього засідання парламенту.

"Якщо Верховна Рада не буде спроможна ухвалити ці рішення, ми ініціюватимемо проведення позачергової сесії парламенту, яка має розглянути всі законопроекти, необхідні для виконання вимог Євросоюзу. Ми не дозволимо владі зірвати саміт у Вільнюсі та підписання Угоди про асоціацію з ЄС",- підкреслив Віталій Кличко.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.