Кличко хоче, щоб Королевська звітувала у ВР і сьогодні, і у п’ятницю

zatishok

 
Парламент не повинен зволікати з заслуховуванням звіту міністра соціальної політики Наталії Королевської щодо заборгованості з заробітними платами та соціальними виплатами та почути цю інформацію вже сьогодні, а не в п'ятницю. Про це заявив лідер «УДАРу» Віталій Кличко, коментуючи заяву Рибака, що погоджувальна рада голів фракцій та комітетів вирішила послухати з цього питання Королевську в п'ятницю на дні уряду.


Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі партії «УДАР».

«Ми вимагаємо, щоб міністр соціальної політики прийшла вже сьогодні у другій половині дня», - сказав Кличко.

Він також додав, що в крайньому випадку Королевська має прозвітувати з цього питання в Верховній Раді завтра. «Ми не хочемо чекати тиждень. Якщо вона захоче прийти в п'ятницю, то ми її послухаємо і сьогодні, і в п'ятницю» , - додав лідер «УДАРу».



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За прошедшие сутки на линии фронта произошло 68 боевых столкновений, враг нанес 2 ракетных и 64 авиационных удара, 75 раз обстрелял из РСЗО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.