Чумак закликав Рибака розібратися із недопуском депутатів на засідання Київради

chumak kivrada

 
За результатами подій під Київрадою минулого четверга, голова комітету з питань боротьби з організованої злочинності і корупції, народний депутат від фракції «УДАР» Віктор Чумак закликав спікера Володимира Рибака розібратися і розглянути ситуацію із порушенням Закону «Про статус народного депутата України». Про це він сказав під час погоджувальної ради керівників депутатський фракцій і комітетів парламенту, повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі партії «УДАР».


Нардеп поінформував, що під стінами Київради було юридично та за допомогою фотодоказів зафіксовано факт вибіркового застосування правоохоронними органами положень Закону України «Про статус народного депутата України».

«Частині народних депутатів правоохоронці чинили прямі перешкоди у їхніх спробах взяти участь у зібранні, яке називають «засіданням Київради». Вони очевидно вчиняли кримінальне правопорушення, ст. 351 Кримінального кодексу України – перешкоджання діяльності народного депутата України. Інша ж частина народних депутатів якимось чином опинилась у стінах Київради», - наголосив Чумак.

Водночас він закликав розглядати це питання не під політичним кутом зору, а поставитися до нього як належить голові Верховної Ради - спрямувати відповідне звернення до прокуратури та взяти цю справу під особистий контроль.

«Крім цього, аби в принципі не допустити повторення подій під Київрадою, я прошу вас поставити у порядок денний цього пленарного тижня проект постанови № 3255, внесений депутатами Кличком, Ковальчуком, Новак та Чумаком про призначення позачергових виборів Київського міського голови та депутатів Київської міської ради на 15 грудня 2013 року», - сказав ударівець.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.