Організатори «референдуму» понесуть кримінальну відповідальність

tur ref

 
«Той фарс, який терористи з сепаратистами називають референдумом – це прикриття вбивств, викрадень людей, насилля та інших важких злочинів. Фарс, який терористи називають референдумом, не буде мати жодних юридичних наслідків, окрім кримінальної відповідальності його організаторів…»


Так в.о. Президента України, Голова Верховної Ради України Олександр Турчинов прокоментував «референдум», що відбувся на Донбасі, повідомляє прес-служба партії «Батьківщина», передають «Конфлікти і закони».

«Той фарс, який терористи з сепаратистами називають референдумом, є нічим іншим, як пропагандистським прикриттям вбивств, викрадень людей, насилля та інших важких злочинів», - сказав він.

За його словами, ці руйнівні для економіки Донецької та Луганської областей процеси, що реально загрожують життю та благополуччю громадян, «інспіровані керівництвом Російської Федерації, мета якого - повна дестабілізація ситуації в Україні, зрив президентських виборів та повалення української влади».

«Цей пропагандистський фарс не буде мати жодних юридичних наслідків, окрім кримінальної відповідальності його організаторів», - зазначив керівник Парламенту, наголосивши, що українська влада продовжуватиме і далі боротьбу з терористами диверсантами та злочинцями.

Він також поінформував, що за інформацією МВС, експертів, які були присутні вчора у Донецькій та Луганській областях, у цьому фарсі взяли участь в Луганської області приблизно 24% від населення, яке має право голосувати, у Донецькій області - трохи більше 32%. При цьому у багатьох містах цей фарс взагалі не проводився, сказав О.Турчинов.

При цьому керівник Парламенту зазначив, що для Луганської і Донецької областей, які потерпають від терористів, дій диверсійних груп, сепаратистської вакханалії, однією з головних проблем є реальна небезпека економічної катастрофи.

«У той же час, - підсумував О. Турчинов, - влада буде вести діалог з тими на Сході України, хто не має крові на своїх руках і готовий відстоювати свої цілі та переконання законними засобами».



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.