«Батьківщина» заблокувала Верховну Раду і зробила заяву

tarifniy genotsid

 
1 липня цього року стало черговим чорним днем в українській історії. З цього дня влада знову удвічі підвищила тарифи на житлово-комунальні послуги.


За останні два роки ціна на газ для населення зросла у 9,5 разів. Тарифи на опалення та гарячу воду – більше, ніж вп’ятеро, електроенергія – втричі. За цей же час реальні доходи українців завдяки діяльності двох урядів зменшилися втричі. Дві третини українців уже не можуть оплачувати комунальні рахунки і вимушені благати про державну підтримку. Та найстрашніше, що вже другий уряд поспіль називає цю політику не знищенням українців, а початком реформ.

Але давайте говорити правду: це – плановий геноцид українського народу. Тарифний геноцид!

Фракція «Батьківщина» наполегливо і послідовно бореться за справедливі і посильні тарифи на житлово-комунальні послуги для людей. Ми подали десятки законопроектів і судових позовів. Але досі усі вони залишалися без розгляду.

Олігархічна парламентська більшість ухвалює лише ті закони, що допомагають персональному збагаченню її членів та призводять до зубожіння людей.

Саме тому, вичерпавши усі можливості вплинути на ситуацію, фракція «Батьківщина» розпочинає безстрокове блокування роботи Верховної Ради з вимогою поставити на голосування законопроекти, спрямовані на боротьбу з тарифним геноцидом.

tarifniy genotsid1

Наш «тарифний пакет» складається з чотирьох законодавчих ініціатив:

Законопроект № 3216 щодо спрямування усього газу українського видобутку на потреби українського населення. Цей закон дозволить відразу зменшити тарифи у кілька разів.

Законопроект № 4317 щодо зниження розміру рентних платежів для державних газовидобувних підприємств, внаслідок чого зменшиться собівартість газу власного видобутку. Зараз державні компанії платять більшу ренту, ніж приватні!

Законопроект № 2832 щодо забезпечення всіх побутових споживачів газу лічильниками, встановлення прозорих, економічно обґрунтованих тарифів та справедливих нормативів споживання послуг.

Проект постанови № 2597 про утворення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради, яка має довести необґрунтованість чинних тарифів та встановити факти корупції в ПАТ «Укргазвидобування» та НАК «Нафтогаз України».

Фракція «Батьківщина» переконана, що єдине завдання влади – працювати заради того, щоб добробут українців зростав. Влада, діяльність якої не підпорядкована цій меті, не потрібна людям.

Ми зробимо все можливе, щоб примусити владу виконувати свій головний обов’язок – працювати для людей.

Тому блокуватимемо роботу Верховної Ради доти, доки парламентарі не почнуть ухвалювати необхідні для країни закони, доки наші вимоги зменшити тарифи не будуть виконані.

Ні – тарифному геноциду! Так – справедливим тарифам!

Прес-служба партії «Батьківщина»



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.