​Пленарне засідання Верховної Ради України 13 листопада 2019 року

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков відкрив ранкове засідання. Головуючий надав слово народним депутатам для виступів із заявами, повідомленнями, пропозиціями. Народні депутати висловили свої позиції щодо розгляду законопроектів щодо обігу земель сільськогосподарського призначення, які стоять сьогодні в порядку денному.


Головуючий згідно із заявою двох фракцій оголосив перерву на 30 хвилин, запросивши керівників фракцій на нараду для проведення консультацій.

Після закінчення перерви головуючий поставив на голосування пропозицію про продовження пленарного засідання до 15-ї години.

234 голосами народні депутати підтримали пропозицію.

Головуючий оголосив до розгляду у першому читанні проекти Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення за №№ 2178, 2178-1, 2178-2, 2178-3, 2178-4, 2178-5, 2178-6, 2178-7, 2178-8, 2178-9, 2178-10.

Голова Верховної Ради звернувся до тих народних депутатів, які оточили трибуну для виступів, перешкоджаючи виступам авторам законопроектів. Він повідомив про домовленості, що всі законопроекти будуть доповідатися з трибуни.

Урядовий законопроект №2178 доповів Міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства Тимофій Милованов.


Міністр відповів на запитання народних депутатів.

Альтернативні законопроекти доповідають їх автори - народні депутати Наталія Королевська, Юлія Тимошенко, Вадим Івченко, Оксана Савчук, Сергій Шахов, Сергій Лабазюк, Євгеній Шевченко, Сергій Магера, Мар’ян Заблоцький і Голова Комітету з питань аграрної та земельної політики Микола Сольський.

Народні депутати проголосували за продовження засідання до завершення розгляду питання.

Під час виступів народні депутати з фракцій «Опозиційна платформа - За життя», «Батьківщина» вимагали від головуючого закрити засідання. Вони звертали увагу на те, що час пленарного засідання у середу вичерпано і парламентаріям потрібно йти за засідання комітетів.

Представники депутатських фракцій виступили з місця в обговоренні питання, оскільки трибуна для виступів заблокована.

Після закінчення виступів головуючий поставив на голосування пропозицію про прийняття за основу законопроект №2178-10, який був рекомендований Комітетом з питань аграрної та земельної політики.

240 голосами народні депутати підтримали прийняття законопроекту у першому читанні за основу.

Головуючий закрив ранкове засідання.

За матеріалами іІнофрмаційного управління ВР України.

Фото з прямої трансляції на каналі «Рада»



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.