Над будівлею Меджлісу в Сімферополі з’явився український прапор

medglis flag

 
На будівлі Меджлісу кримськотатарського народу в Сімферополі (Акмесджиті) вивішений прапор України. Над будівлею також традиційно майорить прапор кримськотатарського народу, пише Агентство кримських новин QHA, повідомляють «Конфлікти і закони».


Як повідомив член Меджлісу, глава БО «Фонд «Крим» Риза Шевкієв, вивішений прапор України вже став сьогодні причиною візиту співробітників кримської поліції:

- Сьогодні до мене прийшли співробітники поліції Київського району Сімферополя (Акмесджита) і сказали, що до них надійшов сигнал про те, що на будівлі вивішено прапор України. Я відповів, що я особисто є громадянином України, будівля належить громадському фонду і не є державною, і мені не ясно, чому вони прийшли питати у мене про прапор.

Співробітники поліції відповіли, що причиною візиту став дзвінок від небайдужих громадян.

- А чому протягом 23 років тут (у Криму - прим. Ред.) на мітингах, на будівлях були прапори Росії, і для вас це не було причиною для візитів, а тепер вас бентежить український прапор? - такою була відповідь Шевкіева.

Співробітники поліції сказали, що повинні скласти протокол, що надійшов сигналі і вони попередили Шевкіева і що згідно з чинним законодавством він має право відмовитися від надання інформації. Риза Шевкієв скористався цим правом.

Також співробітники поліції попередили про те, що прапор може стати причиною для різних провокацій і нападів на будівлю.

- Стежити за порядком і карати провокаторів - це завдання поліції. У тому, що вивішений прапор, немає порушення ні законів України, ні законів Росії. А якщо будуть провокації, то їх запобігання і покарання винних - це завдання правоохоронних органів, - відповів глава фонду «Крим».



Коментарі

  +0 #1 Роман 19 апр. 2014 г., 19:56:15
У меня в машине в Крыму в г Симферополь прикреплен флаг Японии ,Австрии,франции,Америки, .Этаже надо как рвет крышу не Крым чан а Путинским ставленникам . Посмотрите какие у нас тупые мелицио -полицейские . Чего же вы составляете протокол если даже нет закона и нормативного документа чтобы указать в протоколе. Сам я только на днях отошел с Российского инфо-гипноза. Продал Крым за какие та 1000 долларов три раза проголосовал за Россию на референдуме а не слабо на меня составить протокол. Совесть мучает стыд блин . В пятницу эти деньги я с женой передали детскому дому на ул . Залесской взяли расписку если что будет суд какой нибудь хоть скажем детскому дому дали. Уважаемые Крымчане будет честно если вы поступите как я то у Вас совесть будет чиста

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.