У Севастополі пролунала пародія на гімн Росії на з'їзді «громадської ради» міста

gimn parodiya

 
Замість справжніх слів гімну РФ на екранах показали популярну в соцмережах пародію.

Силові підрозділи окупаційної адміністрації Криму почали пошук «винних» у підміні гімну Росії під час відкриття засідання «громадсько-експертної ради» при голові цієї адміністрації Сєргєї Мєняйло. Про це повідомили з посиланням на заяву самого Мєняйло.


Раніше про підміну гімну повідомили ЗМІ окупаційної адміністрації, зокрема видання ForPost. Наразі доступ до самої публікації заблоковано, але її зміст переповідають користувачі соцмереж.

На своїй сторінці ФЕсбук користувач Алі Татар-заде написав наступне: «ЧП у Севастополі. Далі смачна цитата з севастопольського окупаційного ресурсу.

«Сегодня в центре культуры и искусств на улице Ленина проходит первый съезд общественно–экспертного совета при губернаторе Севастополя, созданного в июле 2014 года Сергеем Меняйло и возглавляемого Олесией Романовой.

Мероприятие резко прервалось в самом начале: во время открытия съезда, при исполнении гимна России, на большом экране появился текст начала гимна, в котором были допущены грубые и оскорбительные ошибки. К примеру, в первой строке «Россия - священная наша держава» по какой-то неизвестной причине появилось прилагательное «безумная». И другое, что ForPost не будет цитировать. Кроме того, музыка гимна сопровождалась диссонансными нотами вперемешку с колокольной какофонией.

Затем прозвучал гимн Севастополя. И только после завершения гимнов присутствовавшие в зале СЦКИ люди подняли шум.

Представители отрядов самообороны, входящей в состав ОЭС, во главе с Владимиром Тюниным и Олегом Махониным бросились в звукорежиссёрскую рубку. Но файл с искажённым гимном России с компьютера уже был удалён, а файловая корзина – очищена. Внятного ответа от звукооператоров добиться не удалось. Тюнин вызвал полицию, ФСБ и руководителя СЦКИ Игоря Зенина».

За повідомленням російських ЗМІ, наразі слідство перевіряє, «чи це був невдалий жарт, чи заздалегідь спланована політична акція», - пише Тиждень.ua.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.