​Суд розгляне обвинувальний акт щодо капітана танзанійського судна, яке незаконно заходило до закритих портів Криму

Військовою прокуратурою Південного регіону України завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно громадянина Сирії, капітана судна «Sky Moon», який обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 332-1 (порушення порядку в’їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї), ч. 1 ст. 366 (службове підроблення) КК України.


Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України.

Установлено, що вказана особа, діючи за попередньою змовою з представником судновласника, відправниками та одержувачами вантажів, протягом 2016 року 8 разів забезпечував заходи морського судна у закриті кримські порти Керчі, Феодосії та Севастополя.

Достовірно знаючи про тимчасове закриття для судноплавства морських портів на тимчасово окупованій території України та вжиття міжнародною спільнотою санкцій щодо російської федерації у зв’язку з окупацією території АР Крим, у порушення вимог міжнародного права та законодавства України, капітан переміщував до Туреччини та Молдови металобрухт, кальциновану і технічну соду, насіння льону.

Додатково: за вчинення цього ж злочину військовою прокуратурою Південного регіону до кримінальної відповідальності також притягується представник судновласника, який, між іншим, у грудні 2016 року намагався підкупити військового прокурора.

Фото LB.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.