Влада Севастополя накинула оком на власність Порошенко, Ахметова і Новінського

sev zavod

 
Всі севастопольські підприємства, що належать українським власникам, повинні пройти перереєстрацію відповідно до російського законодавства, заявив виконуючий обов'язки губернатора Севастополя Сергій Меняйло.


«Якщо вони залишаться юрособами України, то перспективи залишитися тут у них немає. Спочатку ми запропонували всім українським власникам підприємств два варіанти - або перереєстрація відповідно до російського законодавства, або зареєструватися як іноземний резидент і також працювати в правовому полі Росії. Це не стосується підприємств, що мають стратегічне значення для життєзабезпечення міста - енергозабезпечення, зв'язок, транспорт», - сказав Меняйло.

В.о. губернатора вважає, що Севастопольський морський завод, який належить Петру Порошенко, повинен змінити власника. Тоді перед підприємством відкриється перспектива отримання російського оборонного замовлення.

«Поки ми «Севморзавод» не завантажуємо. Там є проблеми з власником, які вирішуються на рівні уряду РФ. Як тільки проблема буде вирішена, завод почне отримувати замовлення ВПК та цивільного призначення. Думаю, ми зможемо повернути заводу колишню світову славу в сфері судноремонту і суднобудування», - сказав Меняйло.

Глава Севастополя також зазначив, що Петро Порошенко, ставши президентом України, відповідно до міжнародних норм зобов'язаний відмовитися від свого бізнесу. Він вважає, що керівництво ЄС має вплинути в цьому питанні на українського лідера.

Меняйло також розповів, що зараз ведеться перевірка діяльності стивідорної компанії «Авліта», що належить Ринату Ахметову, і Балаклавського рудоуправління, що входить в «Смарт Холдинг» Вадима Новінського. В діяльності останнього, за словами в.о. губернатора, виявлені серйозні порушення екологічних норм.

«Коли буде повна і зрозуміла картина, будуть прийняті рішення, в тому числі, процесуальні», - сказав Меняйло, повідомляє ІТАР-ТАСС.



Коментарі

  -1 #1 Гррр 18 авг. 2014 г., 17:13:36
Украина ДОЛЖНА национализировать все авуары и предприятия России !!!

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.