​Рашисти визнали українців зайвими на своїй землі та вирішили, що нас треба депортувати… Знову

21-річний севастополець отримав умовний термін від окупантів за проукраїнські гасла у соцмережах https://crimeahrg.org/ru/v-sevastopole-osudili-krymchanina-za-proukrainskie-lozungi/.


Кримський медик Ірина Данилович перебуває у слідчому ізоляторі Сімферополя. Про це стало відомо на 13 добу після того, як її затримали російські окупанти. Ірина розповіла, що її 8 діб утримували у ФСБ, її тестували на поліграфі та «погрожували вивезти у ліс до Маріуполя» https://twitter.com/krymrealii/status/1529168641715236864 (відео).

У Південній бухті Севастополя на підводні човни рашисти знову вантажать ракети «Калібр», щоб обстрілювати Україну https://twitter.com/CrimeaUA1/status/1529470919185514497 (фото).

З нещодавно захоплених територій рашисти вивозять до Криму важкохворих українських дітей. Самі ж унеможливили для них лікування, створили в регіонах гуманітарну кризу й заблокували виїзди з регіонів, а тепер піаряться, як вони їх «рятують» https://zmina.info/news/rosiya-vykorystovuye-zadlya-propagandy-likuvannya-ditej-travmy-yakym-sama-zh-i-zapodiyala-predstavnycztvo-prezydenta-v-ark/.

Майже 2000 дітей зникли в Україні від початку повномасштабної війни з росією https://zmina.info/news/majzhe-2000-ditej-znykly-v-ukrayini-vid-pochatku-povnomasshtabnoyi-vijny-z-rosiyeyu/.

В окупованому Севастополі на ринках продають овочі та ягоди «з Херсона» і продукти українських торгових марок. Продавці пишуть на цінниках «смак дитинства», «найкраще», «привіт з України», «вкусняшка». У кіосках і торгових центрах з’явилася українська парфумерія та засоби гігієни. Бридко! https://twitter.com/CrimeaUA1/status/1529427135349329922 (фото).

У Керч рашисти притягли 2 катери (один із гарматами на кормі та баку), всі в пробоїнах. Пригнали росгвардію для охорони. Це на заводі «Залив» все відбувається. Ймовірно, катери отримали ушкодження біля Зміїного. Співробітники заводу перелякані. Так близько війну вони ще не бачили. Та і ураження катери отримали від України, яку ватоголовим обіцяли захопити за три дні. Це дуже деморалізувало вату.

До того, як піти на дно разом із крейсером «москва», окупанти пропонували захисникам Зміїного здатися без бою в обмін на блискучі кар’єри, квартири, неймовірні зарплати, пенсії та «правильне життя в єдиній великій країні» – аудиозапис ДПС https://investigator.org.ua/ua/news-2/243232/.

росія не зможе провести морський парад у день вмф у Севастополі – весь флот вивели на війну з Україною, а флагман флоту – взагалі потоплений. Кримчани спостерігають угруповання ворожих кораблів у північно-західній акваторії Чорного моря (біля мису Тарханкут) та діляться фотографіями з українськими журналістами https://investigator.org.ua/ua/news-2/243252/ (фото).

16. Люди, яких вдалося звільнити з полону на окупованих росіянами територіях, розповідають про численні допити, взяття в них зразків ДНК, катування та побиття https://zmina.info/articles/za-spravzhn%ca%b9oho-banderivtsya-mil%ca%b9yon-dayut%ca%b9-pravozakhysnyky-vstanovyly-nyzku-mists%ca%b9-de-utrymuyut%ca%b9-vykradenykh-ukrayins%ca%b9kykh-tsyvil%ca%b9nykh/

17. Російських окупантів не дарма називають орками – деякі з них фанатіють від персонажів «Володаря кілець» і насолоджуються вбивствами мирних українців: «Укра поймали вчера. Теперь он в ином мире! Я ему свой свинокол прямо в сердце вогнал! У меня нож есть, он двухсторонний, клинок как у Крота Вегенса. Говорят, ну все, кончайте с ним. Тот такой: нет, нет! Ну, и все! Свою мечту! Я же хотел человеку сухожилья перерезать и посмотреть, как он ползает!». Коли кацапка почула про вбивство українця своїм уйопком, вона сказала: «Ну, х*й с ним, ладно!» https://twitter.com/ServiceSsu/status/1529017018405502976 (аудіо).

19. Російські окупанти в шоці, що весь світ підтримує Україну зброєю. Жаліються, що всі проти росії. Це різко контрастує з підкріпленням загарбників: оскільки їм везуть «молодих довбнів», у яких навіть бронежилетів немає https://twitter.com/ServiceSsu/status/1529417908253769728 (аудіо).

20. Українські захисники продовжують нищити найбільш елітні підрозділи рф. Так, на півдні України була вщент розбита 58 армія ворога, яку самі окупанти називали однією з передових в росії. Послухайте https://twitter.com/ServiceSsu/status/1529108697506582530 (аудіо).

21. Прем’єр-міністр Словаччини Едуард Гегер попередив, що якщо росія переможе у війні в Україні, то його країна стане наступною: «Вони (Україна) повинні перемогти. Ми надто довго обмінювали наші цінності на дешевий газ та нафту. Компроміс із путіним викликав війну в Україні. Агресивна війна, люди гинуть, проливають свою кров за наші цінності» https://qirim.news/novosti-uk/prem-yer-slovachchyny-yakshho-rosiya-peremozhe-v-ukrayini-my-budemo-nastupnymy/.

P.S. Російські пропагандони Володимир Соловйов та Михайло Хазін з благословення кремля визнали українців зайвими на своїй землі та вирішили, що нас треба депортувати, як вони це завжди робили: «Это, конечно, нам плюс большой (окупація України), причем сразу по двум направлениям. Первое – это рабочие руки. Потому что на территории Украины живет довольно большое количество избыточного населения. Это, кстати, совершенно не сегодняшняя ситуация, такая же была и в начале 20 века. То есть, население Украины превышает те возможности по работе, которая есть. По этой причине это избыточное население можно направлять куда-то! И, кстати, так всегда делалось!». Русня – не люди! І вони завжди такими були і будуть! Рашизм, дійсно, гірший за нацизм! https://twitter.com/SputnikATO/status/1529444620983312385 (відео)», - пише КРИМський бандерівець.

Овочі та ягоди «з Херсона». Фото Крим.Реалії



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.