​Діти в Криму бажають окупантам здохнути!

Окупанти сьогодні влаштували черговий ярмарок у Ялті з краденими продуктами Херсонщини. Бридка пропагандонша Ганна Ігнатенко напередодні запрошувала на ярмарок та наголошувала, що знайти херсонські продукти можна буде за «тематичним банером»… На якому написано «спі*жено»? https://twitter.com/life_in_yalta/status/1530268559523430405 (відео).


Рашисти у Сімферополі засудили кримського адвоката Назіма Шейхмамбетова до 8 діб адміністративного арешту https://ua.krymr.com/a/news-krym-rosiyskyi-sud-simferopol-sheikhmambetov-8-dib-admareshtu/31871773.html (фото). Нагадаю, останніми днями рашисти масово затримують адвокатів у Криму, які захищають політв’язнів https://zmina.ua/statements/rf-perejshla-do-novogo-vytka-represij-v-okupovanomu-krymu-pravozahysnyky-zasudzhuyut-zatrymannya-krymskyh-advokativ/ (фото).

Рашисти залишили під арештом медсестру та активістку Ірину Данілович. Її викрали працівники ФСБ, а потім арештували за сфабрикованою підозрою в зберіганні 200 грам вибухівки у футлярі для окулярів. «Суд» вирішив, що кримчанка може втекти на підконтрольну територію України https://graty.me/uk/news/apelyaczijnij-sud-u-krimu-zalishiv-medsestru-ta-aktivistku-irinu-danilovich-pid-areshtom-cherez-rizik-%D1%97%D1%97-vtechi-v-ukra%D1%97nu/ (фото).

«У Криму пропонують створити територію, що охороняється, для порятунку дельфінів», – заявили окупанти. Судячи з того, як врятували російськомовних жителів Маріуполя, дельфінів торпедуватимуть з підводних човнів.

Пропагандони севастопольські пишуть: «Спрос на отдых в Крыму среди россиян упал настолько, что количество посетителей общепита сократилось вдвое, а треть гостиниц могут вовсе не открыться. Ситуация стала критичной, и рестораторы не знают, что делать. Продажи летних туров на полуостров в реальности упали на 85%. Среди причин падения спроса на отдых в Крыму эксперты называют отсутствие авиасообщения с регионом, нехватку билетов на поезда, а также опасения людей, связанные с близостью Украины, где проходят боевые действия» https://twitter.com/CrimeaUA1/status/1530510915187183618 (скрін).

Яни-Капу (Красноперекопськ). Місцеве населення радіє спецоперантам: «Три Z-урода. Дежурили у магазина «Кипарис» 3 товарища. То ли им стало скучно, то ли моча в голову ударила, то ли хотят огрести от местных так, чтобы орден от путина получить как за боевое ранение. В общем, что эти клоуны учудили. Девушка зашла в магазин за йогуртом для дедушки. Купила и шла домой. Эти шимпанзоиды остановили её, предъявили карту хз чего про то, что они них*я себе вояки, и начали кошмарить. Вчера, перед этим звездецом, она сдавала кровь в пункте сдачи. На руке остался синяк. Эти имбецилы посадили её в машину и повезли на освидетельство к нашему наркологу. Тот только проржал, и никаких анализов брать не стал, поскольку эта девушка была у него буквально несколько дней назад совсем по другому поводу, получала справку. После этого эти удоды просто свалили в туман, бросив её возле морга. Ребята, это нормально вообще? Если хотите хорошего к себе отношения, не стоит так поступать! Если х*й большой и калаш на груди, это еще не повод обходиться по-хамски с людьми. Я надеюсь, что ваше командование прочтет этот пост и закрутит вам х*й в спираль, чтобы неповадно было!» https://twitter.com/RoksolanaKrim/status/1530490425341005826 (скрін).

Рашисти обстріляли Чорнобаївку на Херсонщині – внаслідок влучання у приватний будинок під завалами загинув 33-річний чоловік. Ще шестеро людей отримали поранення різного ступеню тяжкості https://zmina.info/news/rosijski-vijskovi-obstrilyaly-chornobayivku-odna-lyulyna-zagynula/ (фото).

Житель Маріуполя «радіє» визволенню від України… Такі кадри на російському телебаченні не покажуть. Там покажуть постановочні брехливі відосики, на яких будь-яка наймана шваль буде натужно радіти знищенню успішного міста і дякувати росії за руїни та трупи https://twitter.com/den_kazansky/status/1530490052966498305 (відео).

Маріуполь, Лівий берег. Розграбовані гаражі там, де стояли кадировці https://twitter.com/den_kazansky/status/1530487427906867201 (відео).

На окупованих територіях України рашисти ловлять українців, які висловлюються проти окупантів, та змушують їх на камеру рвати свої українські паспорти, приспівуючи радянські пісні. Багатьох просто вбивають! Русня гірше за нацистів! ЦЕ ГЕНОЦИД! https://twitter.com/OlenaHalushka/status/1530175271147552769 (відео).

Пропагандисти, які розпалюють ненависть і виправдовують геноцид, є співучасниками воєнних злочинів. Щоби різного роду овсяннікови отримували вироки, а не міжнародні премії, Центр журналістських розслідувань фіксує їхні злочини і називає поіменно. Цього разу сюжет про «Известия», чиї пропагандони їздять в обозі окупаційної армії https://investigator.org.ua/ua/publication/243372/ (фото і відео).

Покажіть це відео тим, хто розповідав, що у них не було можливості забрати із собою кота чи собаку https://twitter.com/SputnikATO/status/1530497837917736960 (відео).

Бійці 95 ОДШБр з засади вражають Ка-52 окупантів. Чудово показує себе польський ПЗРК «Перун». Знищення гелікоптера підтвердила розвідка. Групи з ПЗРК на автомобілях стали неприємним сюрпризом для ворога https://twitter.com/Kochevenko/status/1530236771635806209 (відео).

Захисниками України за 94 дні повномасштабної війни вже знищено щонайменше 30 тисяч окупантів та багато ворожої техніки https://twitter.com/DefenceU/status/1530441726862712833 (інфографіка).

Подивіться, як влучно наші воїни нищать ворога https://twitter.com/nevedimka123/status/1530489486769115139 (відео).

P.S. Закінчу випуск повідомленням нашої кримчанки: «Їздили в гості у Джанкой. Довбані літаки літають кожні 15 хвилин, і так низько, що вперше аж присіла від несподіванки. Гудять страшно. Але найбільше вразили слова 2-річної дитини. Читати з дитячою інтонацією: Бьять! Забобали летать! Сука, чтоб ты сдох!». Це ж скільки разів треба було почути цю фразу, щоб дитина її запам’ятала? Було не смішно, а сумно», - пише КРИМський бандерівець.

Фотоколаж «Конфлікти і закони»



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Эта ночь тоже прошла для нас неспокойно. Враг продолжает беспокоить воздушное пространство Украины ракетно-«шахедными» атаками

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.