​У Криму вболівають за збірну України з футболу

«За виїзд з тимчасово окупованого Криму в порушення державного кордону України, тобто через рф, в разі фактичної евакуації з півострова, людину не притягатимуть до відповідальності. За посиланням багато корисної та важливої інформації жителів окупованих територій https://qirim.news/novosti-uk/za-vyyizd-z-okupovanogo-krymu-v-porushennya-derzhavnogo-kordonu-ukrayiny-tobto-cherez-rf-pid-chas-vijny-lyudynu-ne-prytyagatymut-do-vidpovidalnosti/.


Окупанти засудили до 5 років умовного терміну покарання 25-річного кримчанина, інспектора МНС (його вже звільнили), який розказував жителям Ялти правду про війну та злочини рашистів в Україні. Робив він це як публічно, так і через особисті спілкування з громадянами. Хтось написав донос https://qirim.news/novosti-uk/krymchanyn-kolyshnij-inspektor-mns-za-pravdu-pro-vijnu-proty-ukrayiny-otrymav-vyrok/.

Двоє тероборонівців Херсона – Денис Миронов і Віталій Лапчук, які намагалися захищати рідне місто, а потім збирали цінні дані про супротивника, ховали зброю для опору російським загарбникам, були жорстоко вбиті окупантами після катувань. Миронова вивезли і вбили у Севастополі, а Лапчука утопили в Херсоні https://war.obozrevatel.com/ukr/u-hersoni-rosiyani-zhorstoko-katuvali-ta-vbili-dvoh-bijtsiv-tro-ridni-rozpovili-pravdu.htm (фото).

«Выясним, что там за бандеровец у нас окопался. Заставим жить по нашим законам и правилам. Здесь ему не Дикое поле». В окупованому Криму загрожують розправою господареві СТО, якого звинувачують у відмові ремонтувати машину російських окупантів. Колаборант Константинов пообіцяв особисто очолити розправу проти Вілена Сейтосманова https://twitter.com/CrimeaUA1/status/1536796836392239104 (фото-скрін).

Сімферополь. Хлопок. Гучно. Окупанти кажуть, що, «СКОРІШЕ ЗА ВСЕ», це перехід літака на надзвук. Ватка хвилюється у соцмережах. Звуки вибухів почули також жителі інших міст і селищ. Зокрема, у Білогірську та в районі Бахчисараю https://twitter.com/CrimeaUA1/status/1537048068868427777 (скріни).

За майже 4 місяці повномасштабної війни я пережив зневіру в фіксації знищення кримської спадщини. Які розкопки і руснявий історичний фімоз, коли прямо зараз в українських містах і селах гинуть люди тисячами? Але пропозиції цивілізантів здати нові українські території спонукають писати знов. Зафіксую. Тут пишуть про те, яка русня кончена. І про те, що Крим буде звільнено! https://twitter.com/BadbahchiP/status/1536730134832717824.

«Всё! Плывем! Вода везде!». Орківські рукожопи збудували нову республіканську лікарню у Сімферополі. Кожна злива – басейн на цокольному поверсі https://twitter.com/wasily_crimea/status/1536800991210885126 (відео).

Донецький шахрай Пушилін відкрив економічний форум у Петербурзі. Ніколи ще економічна велич росії не досягала таких висот. Крім того, на цей форум прибули також терористи з угруповання Талібан https://twitter.com/i_army_org/status/1537036078804357121 (фото-скрін).

Так званий «голова Криму» Сергій Аксенов підтвердив, що зерно, яке росіяни вивозять з нових окупованих територій України, проходить через Крим транзитом. Далі крадене зерно йде на продаж https://investigator.org.ua/ua/news-2/243923/.

В Мелітопольскому районі окупанти будуть маркувати продукцію захоплених підприємств як «вироблену в росії». Про це заявив місцевий колаборант Володимир Рогов https://investigator.org.ua/ua/news-2/243917/ (фото).

На Дніпропетровщині російські загарбники вночі вдарили по Новомосковському району. Попередньо, в Апостоловому загинули 4 чоловіків, 1 – поранений. У місті пошкоджено з десяток житлових будинків та лікарня. Територія обстрілу засипана касетними боєприпасами. Працюють піротехніки https://twitter.com/CrimeaUA1/status/1536969081437720576 (фото-скрін), https://twitter.com/kAvA240222/status/1536949464790859777 (відео).

За добу рашисти здійснили 13 ударів по Донеччині. Правоохоронці зафіксували 67 пошкоджень цивільних об’єктів, також руйнувань зазнала інфраструктура та медичні центри. Є поранені та загиблі серед мирного населення https://www.npu.gov.ua/news/stoprussia/za-dobu-13-udariv-po-donechchini-policzejski-zadokumentuvali-zlochini-rosiyan/ (фото).

Поліцейські Луганщини задокументували 42 обстріли, є поранені місцеві мешканці https://www.npu.gov.ua/news/stoprussia/policzejski-luganshhini-zadokumentuvali-42-obstrili-je-poraneni-misczevi-meshkanczi/ (фото).

Привілля на Луганщині майже повністю знищене рашистами. І скільки ще таких «маріуполів» залишать після себе російські виродки?! https://twitter.com/CrimeaUA1/status/1536794808521728000 (фото).

До стану Маріуполя наближається і Сєвєродонецьк https://twitter.com/ua_industrial/status/1537007515904385024 (відео).

Війська рф нанесли удари по трьох населених пунктах Миколаївської області. Постраждали села Галицинове, Лимани та Шевченкове. Є загиблі https://www.npu.gov.ua/news/stoprussia/minuloji-dobi-na-mikolajivshhini-cherez-obstrili-zaginuli-mirni-lyudi-policzejski-fiksuyut-kozhen-fakt-vojennix-zlochiniv/ (фото).

Семеро людей поранені за добу внаслідок російських обстрілів на Харківщині https://t.me/synegubov/3437.

Телеграм-канал «Маріуполь зараз» опублікував страшні фотографії, зроблені кілька днів тому в захопленому російськими військами Маріуполі. Це район гіпермаркету «Метро». На знімках так званий морг. Тіла десятків загиблих лежать прямо на асфальті. Поряд люди, які шукають своїх близьких… Це справжній геноцид українського народу! https://twitter.com/CrimeaUA1/status/1537054779587051521 (фото).

Північноатлантичний Альянс готується перевести Україну на озброєння НАТО. Також, за словами Столтенберга, міністри оборони Альянсу ввечері 15 червня мають оголосити про надання Україні нової військової допомоги. Вона включатиме важке озброєння та далекобійну артилерію https://qirim.news/novosti-uk/nato-gotuye-plan-shhodo-perevedennya-ukrayiny-na-ozbroyennya-alyansu/.

Експерти у Соловйова визнають очевидний провал рф в Україні. Карен Шахназаров, який ще рік тому кричав, що українців і української мови не існує, тепер сумно визнає, що «український народ – це реальність» https://youtu.be/3fIvftGnWgg (відео).

Райське, Нова Каховка. Рветься б/к орків! Все буде Україна! https://twitter.com/nevedimka123/status/1536737633577189377 (відео).

P.S. В окупованому Криму футбольні вболівальники впродовж восьми років залишаються вірними Україні. Фани дивляться матчі і вболівають переважно вдома, але є і такі, хто організовує фан-клуби українського футболу. Про це анонімно розказав один із кримчан, який у своєму закладі в Сімферополі збирає фанатів. «Ми сьогодні (14.06.2022) будемо дивитися матч Україна-Ірландія. Думаю, прийде мінімум 30 чоловік. Ресторан закрию трохи раніше, щоб не було «зайвих» людей. За будь-який зв’язок з Україною або прихильність тут можуть посадити за ґрати, і це в кращому випадку. Щоб не підставляти під загрозу людей, ми пускаємо лише тих, кого знаємо самі. Всі приходять з сумками, з яких достають футболки збірної або шарфи, приносять ласощі, напої. Створюємо футбольну атмосферу і вболіваємо». Додам, що вчора Україна зіграла з Ірландією внічию. А у війні з росією нам потрібна лише перемога та повний розгром ворога!» - пише КРИМський бандерівець.

Фото qirim.news



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.