​«Місцеві вояки скінчилися… або порозумнішали. Хоча, навряд чи порозумнішали»

«Європарламент підтримав надання Україні та Молдові кандидатський статус на вступ до ЄС. Те ж саме рекомендується для Грузії, «коли її уряд виконає» пріоритети, зазначені Європейською комісією https://zmina.info/news/yevroparlament-pidtrymav-nadannya-ukrayini-ta-moldovi-kandydatskyj-status-na-vstup-do-yes/.


В окупованому Судаку в селі Хутлах (Веселе) окупанти вдерлися до домоволодіння, що належить активісту Наріману Куркчі. Причиною обшуку назвали підозру у зберіганні та розповсюдженні наркотиків https://qirim.news/novosti-uk/krymskotatarskyj-narod-zaznaye-utyskiv-za-nadumanymy-zvynuvachennyamy-kurukchi-prokomentuvav-obshuky-za-mistsem-prozhyvannya-i-roboty/.

На Херсонщині у селі Щасливцеве Генічеського району російські загарбники провели обшук та викрали двох кримських татар – Сусанну Ізмайлову та Расіма Асанова. За попередньою інформацією, їх відвезли до «підвалу» училища №17. Там облаштували катівню https://qirim.news/novosti-uk/na-hersonshhyni-okupanty-vykraly-do-pidvalu-dvoh-krymskyh-tatar/ (фото).

Багато кримчан мовчать, однак чекають приходу ЗСУ, адже активно підтримувати територіальну цілісність України на окупованому півострові небезпечно для життя. Про це розповів кримський активіст Василь Самойлов, якому у квітні вдалося виїхати з окупованого Криму на неокуповану росією територію України. Історію кримчанина почитайте за посиланням https://qirim.news/novosti-uk/bagato-krymchan-movchat-odnak-chekayut-pryhodu-zsu-krymskyj-aktyvist/.

«РуZZкий оккупант, вспоминай боевой устав! Крымский час «Ч» уже близок! Крым – это Украина!» – такі листівки продовжують з’являтися в окупованому Криму https://twitter.com/RoksolanaKrim/status/1539918614408708096 (фото).

У Севастополі символ російського вторгнення в Україну невідомі нанесли на смітниковий контейнер. Тут все доречно https://twitter.com/RoksolanaKrim/status/1539642799347453953 (фото).

Окупанти заявили, що квітки на перший незаконний потяг з Криму до Мелітополя розкупили «за лічені хвилини». Всього нібито було 250 місць. Перший рейс виродки планують на перше липня https://twitter.com/CrimeaUA1/status/1539612782504529921 (скрін).

Комівояжери із замостовських єбенів привезли комерційні пропозиції, надруковані на невибіленому (жовтому) папері А4. Хто ще таке бачив? Іржач. Санкції реально працюють.

Донощики поскаржилися Аксьонову на кримських школярів, які в феодосійській школі №12 танцювали під пісні Андрія Данилко (Сердючки). Гоблін сказав: «Под Данилко выступать сегодня – по-моему, там не совсем в порядке с головным мозгом у кого-то». 1937-ий рік… https://twitter.com/CrimeaUA1/status/1539936349624553477 (скрін).

Дожилися. В школі №6 Севастополя всі класи з 5 по 11 – кадетські, від мвс росії, звичайних класів більше немає. Якщо дитина не хоче вчитися в кадетському класі, її видворяють зі школи. Крім того, всю військову форму батьки вимушені курувати за свій рахунок https://twitter.com/RoksolanaKrim/status/1539639643028836354.

Ватоголові у Криму займаються улюбленою справою – пошуком туристів. У цьому році все набагато гірше, ніж можна було уявити https://twitter.com/RoksolanaKrim/status/1539931228513751043 (фото-скрін).

Ватоголові виють, що ціни у Криму злетіли майже у космос, і процес не зупиняється. А хіба «спецоперація» і санкції не на користь?. Почитайте: «Когда в Крыму начнут контролировать цены? Когда такие цены вообще были? Зарплаты не поднимают, а цены растут! Говорили, мост построят, и цены будут низкие. Половина зарплаты уходит только на продукты повседневного потребления. А другая на аренду квартиры. Сколько % от зарплаты у вас уходит на съем жилья и на еду? Или это я одна такая?», «Автор абсолютно прав во всем! Полностью поддерживаю! Сколько можно это терпеть? Цены выросли аж дальше уже некуда… А зарплаты при этом маленькие. Работа на полях тоже низко оплачивается. Хотя доллар при этом идет успешно на спад. А цены космические… Втройне выросли. А с 1 июля поднимаются цены и на ЖКХ» https://twitter.com/RoksolanaKrim/status/1539628784550297600 (скрін).

Учора росіяни обстріляли село Пришиб на Харківщині. Загинули 5 жінок, які перебували біля під’їзду багатоповерхового будинку. Загалом за вчора окупанти вбили на Харківщині 10 людей, ще 10 дістали поранень https://zmina.info/news/vnaslidok-obstrilu-rosiyanamy-sela-na-harkivshhyni-zagynuly-pyatero-zhinok/.

Окупанти за добу обстріляли на Донеччині 14 населених пунктів. Стріляли ракетами ЗРС «С-300», реактивними системами «Смерч», «Град», «Ураган», артилерією, танками. Є вбиті та поранені мирні жителі https://dn.npu.gov.ua/news/obstril/okupanti-za-dobu-obstrilyali-na-donechchini-14-naselenix-punktiv-policziya-dokumentuje-zlochini/ (фото).

Протягом минулої доби російські окупанти завдавали удари по всіх населенихх пунктах вільної Луганщини. Ворог застосував ракети та артилерію проти мирних мешканців. Є поранені громадяни https://www.npu.gov.ua/news/stoprussia/na-luganshhini-policzejski-zafiksuvali-21-obstril-naselenix-punktiv/ (фото).

Минулої доби ворожим атакам піддались Миколаїв та села Галицинове й Котляреве. Унаслідок ударів пошкоджено багато житлових будинків, автомобілів, навчальний заклад, майно приватних підприємств та інші об’єкти цивільної інфраструктури https://twitter.com/CrimeaUA1/status/1539877410232864768 (фото).

Російські військові вночі обстріляли Апостолове та житлові квартали Криворізького району Дніпропетровщини. Поранення дістали двоє людей https://zmina.info/news/vijskovi-rf-zavdaly-udariv-po-dnipropetrovshhyni-ye-poraneni/.

Російські окупанти демонтували та вкрали найбільшу в Україні сонячну електростанцію площею 96 гектарів та потужністю 50 МВт, що знаходиться поблизу міста Токмак Запорізької області. При цьому російські гебельси та особисто путін постійно брешуть, що «Захід грабує Україну» https://twitter.com/i_army_org/status/1539894149297721345 (фото).

Джерела Центру журналістських розслідувань повідомили про наслідки атаки ЗСУ на «вишки Бойка»: на блок-кондукторі пожежа, ймовірно, пошкоджений газопровід. Установку «Таврида» зірвало з місця, але вона на плаву. А на СПБУ «Україна» зрізано вежу із російськими засобами радіоелектронної розвідки https://investigator.org.ua/ua/news-2/244149/ (фото). Тим часом заграву від пожежі можна побачити навіть в Одесі https://twitter.com/zloy_odessit/status/1539866766163288064 (фото), https://twitter.com/antiputler_news/status/1539717712670236676 (фото).

Триває військова операція з ураження сил та засобів противника на острові Зміїному. Зафіксовано влучання у ще один зенітний ракетно-гарматний комплекс «Панцир-С1» https://qirim.news/novosti-uk/na-ostrovi-zmiyinyj-vrazhenyj-shhe-odyn-vorozhyj-zrk-pantsyr-s1/.

Українські захисники майже повністю знищили «еліту» збройних сил рф, яку готували для протистояння з НАТО. Із підрозділів західного воєнного округу рф вціліли лише ті, хто відмовився наступати на Україну. Про це свідчить телефонна розмова загарбників, яку перехопила СБУ https://twitter.com/ServiceSsu/status/1539604401144340481 (аудіо).

Єдині переговори, які мають сенс у питанні путіна – це переговори між патологоанатомами під час його розтину.

P.S. Знайомий лікар зі шпиталю у Севастополі розказав, що з’явилося багато контрактників на флоті з Калінінграду та Півночі росії. Напевно, місцеві вояки скінчилися… або порозумнішали. Хоча, навряд чи порозумнішали», - пише КРИМський бандерівець.

Такі листівки продовжують з’являтися в окупованому Криму. Фото twitter.com/RoksolanaKrim



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Эта ночь тоже прошла для нас неспокойно. Враг продолжает беспокоить воздушное пространство Украины ракетно-«шахедными» атаками

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.