​Окупанти остогидлі навіть кримській ваті

«Представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов заявив, що Україна розробляє кілька сценаріїв деокупації Криму https://ukranews.com/ua/interview/3020-predstavnyk-gur-andrij-yusov-pro-rosijskyh-polonenyh-zavdannya-spetspidrozdilu-shaman-robotu.

Російські окупанти обшукали будинок колишнього голови мусульманської громади «Алушта» Руслана Емірвалієва. Рашисти шукали «українських диверсантів, які мешкають під виглядом біженців» https://graty.me/ru/news/v-krymu-rossijskie-speczsluzhby-obyskali-dom-byvshego-glavy-musulmanskoj-obshhiny-alushta-oni-iskali-ukrainskih-diversantov-zhivushhih-pod-vidom-bezhenczev/ (фото).

Після закінчення 17-денного голодування художника з тимчасово окупованого Криму Богдана Зізи, його родичі майже не мають з ним зв’язку. Через це невідомо, в яких умовах зараз перебуває бранець кремля https://zmina.info/news/ridni-majzhe-vtratyly-zvyazok-z-branczem-kremlya-bogdanom-zizoyu-pislya-togo-yak-vin-prypynyv-goloduvannya/.

За півтора роки повномасштабної війни близько 1000 дельфінів загинули у Чорному морі. Це не лише узбережжя України, а й Болгарії, Туреччини. Скільки таких загиблих дельфінів дрейфує у морі, достеменно не відомо https://d37y30am3i5uou.cloudfront.net/a/news-chernoye-more-pogibli-tysyacha-del-finov/32557285.html.

Агент АТЕШ повідомляє, що залізнична станція «Сімферополь-Вантажний» переповнена ешелонами з цистернами під завантаження паливно-мастильних матеріалів https://twitter.com/AteshOrg/status/1693518009875202539 (відео).

Знайомий працює у допоміжному флоті ВМФ рф (так звана ОВІГА – цивільні екіпажі-рятувальники, буксири, танкери тощо). Розповів, що всіх членів екіпажу змушують надати паролі своїх соцмереж, пошти тощо для перевірки акаунтів співробітниками ФСБ. Шукають шпигунів. Знайомий у шоці, все видаляє https://twitter.com/SouthUkr/status/1693594383570911530.

В Алушті та Сімферопольському районі вже кілька годин відсутня електрика через чергову аварію – вже другу за декілька днів https://d37y30am3i5uou.cloudfront.net/a/news-krym-alushta-simferopol-skiy-rayon-otsutstvuyet-elektrichestvo/32557186.html.

Продукція ПрАТ «Чумак», виробничі потужності якого були розграбовані окупантами на Херсонщині, з’явилася в сімферопольському гіпермаркеті «7М безцен». У великій кількості тут представлені макаронні вироби, томатний сік та соус. Оскільки окупанти так і не запустили захоплені потужності заводу «Чумак» у Каховці, то в продажу ймовірно – продукція з розграбованих складів https://investigator.org.ua/ua/investigations/257746/.

Окупанти завдали удари по громадам Бериславського, Каховського та Херсонського районів. Є загиблі і поранені цивільні. Багато руйнувань https://www.npu.gov.ua/news/na-khersonshchyni-politsiia-zafiksuvala-13-voiennykh-zlochyniv-rosiiskykh-okupantiv-proty-myrnoho-naselennia (фото).

За минулу добу ворог здійснив 92 удари по 23 містах та селах Запорізької області. Є загиблі і поранені цивільні. Надійшло 6 повідомлень про руйнування житлових будинків https://www.zoda.gov.ua/news/66641/za-minulu-dobu-vorog-zdiysniv-92-udari-po-23-mistah-ta-selah-zaporizkoji-oblasti.html (фото).

Окупанти не припиняють обстріли Харківщини. На жаль, знов загинули і були поранені цивільні мешканці. Зруйновані житлові будинки https://www.npu.gov.ua/news/vnaslidok-chyslennykh-obstriliv-zahynuv-cholovik-11-liudei-otrymaly-poranennia-slidchi-zafiksuvaly-naslidky-zbroinoi-ahresii-okupantiv-na-kharkivshchyni (фото).

За добу обстрілів зазнали 10 населених пунктів Донеччини. Окупанти вдарили по мирному населенню з авіації, РСЗВ «Ураган», «Град», артилерії, танків. Поранено сімох цивільних, пошкоджено два житлових будинки та автомобіль https://www.npu.gov.ua/news/poraneno-simokh-tsyvilnykh-meshkantsiv-politsiia-donechchyny-dokumentuie-voienni-zlochyny-rosii (фото).

Російські канали опублікували фото надзвукового бомбардувальника Ту-22М3, знищеного дроном на військовому аеродромі в Сільцях Новгородської області. Повідомляється, що всього було вражено два літаки. Один постраждав менше, інший згорів повністю https://twitter.com/den_kazansky/status/1693239620790636897 (фото).

Чергова спроба наступу рашистів на південь від Бахмута зазнала невдачі https://twitter.com/DefenceU/status/1693568712572330133 (відео).

Загальна підтверджена кількість багатофункціональних легких винищувачів F-16 для Повітряних сил України дійшла до 42 бортів. Цієї кількості F-16 вистачить для створення трьох ескадрилей по 14 літаків в кожній https://mil.in.ua/uk/news/ukrayina-otrymaye-42-vynyshhuvachi-f-16/.

«Ми готові обміняти Бєлгород на наше членство в НАТО». Так Володимир Зеленський відповів на питання про те, чи готова Україна віддати частину своїх територій в обмін на мир та членство в альянсі https://twitter.com/grntmedia/status/1693297782507855998 (відео).

P.S. Окупанти остогидлі навіть ваті на півночі Криму, де кацапня міста перетворила на військові логістичні пункти: «Сейчас очень активно развивается тема дискредитации. Ну прям вовсе ничего нельзя сказать, написать, да и наверно, косо посмотреть. Так вот, а является ли дискредитацией фото нетрезвого человека, спящего на тротуаре в камуфляже, сидящих на ступеньках под ПУДом, распивая горячительные напитки, сверх хамское отношение к продавцу в магазине?», «А Вы были в их положение? Испытали то, что испытывают люди в «камуфляже»?», «А где им сидеть? Они бродят толпами по городу в поисках помыться, полежать отдохнуть после дороги, в итоге многие просто напиваются и падают кто где. Очень жаль, что не организован какой-то мобильный хостел для ребят», «В теории, для подобных моментов существует военная полиция, но проверять кантики у срочников, наверно, важнее», «Проходите мимо. Нас приучают быть посредственными, молчаливыми наблюдателями» https://twitter.com/CrimeaUA1/status/1693617576981442805 (скрін)», - сообщает КРИМський бандерівець.

Фото tsn.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Рашисты совершили два преступных удара по Харькову и Одессе, обстреляв баллистическими ракетами С-300 и Искандер жилые районы обеих городов

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.