Об’єднана опозиція «Батьківщина» не визнає рішення ЦВК - заява

opozitsiya reestratsiya

 
8 серпня 2012 року Центральна виборча комісія України відмовила в реєстрації як кандидатів у народні депутати від ВО «Батьківщина» політичним в’язням – лідеру Об’єднаної опозиції Юлії Тимошенко та Юрію Луценку.


Об’єднана опозиція «Батьківщина» розцінює цей ганебний крок як порушення прав мільйонів наших співгромадян, які підтримують Юлію Тимошенко. Ми не визнаємо цього рішення ЦВК і вважаємо його спрямованим на виконання особистого замовлення Віктора Януковича. Про це повідомляє byut.com.ua.

Юлія Тимошенко є і буде нашим лідером, що на чолі нашого списку веде Об’єднану опозицію «Батьківщина» до беззаперечної перемоги на парламентських виборах 2012 року, в результаті якої президент Янукович буде усунений від влади, а Україна повернеться на європейський демократичний шлях розвитку.

Нинішня кримінально-бандитська влада розуміє, що після такої перемоги Об’єднаної опозиції Янукович та його подільники понесуть повну і невідворотну відповідальність за чисельні злочини, тотальне розграбування країни, стрімке зубожіння народу та політичні репресії, які вони здійснювали упродовж свого панування. Тому вони роблять усе можливе, аби Юлія Тимошенко та Юрій Луценко залишилися за гратами.

Антиконституційна відмова у реєстрації Юлії Тимошенко та Юрія Луценка зайвий раз засвідчила, що нинішня владна команда відкрито заявила про свої наміри провести парламентські вибори в антидемократичний спосіб. Цей режим проігнорував чисельні заклики лідерів демократичних країн та вимоги, викладені у резолюціях Парламентської Асамблеї ОБСЄ, ПАРЄ та Європарламенту щодо надання права повноцінної участі у парламентській виборчій кампанії лідеру опозиції Юлії Тимошенко та Юрію Луценку.

При цьому Янукович повинен розуміти, що такі вибори світова спільнота не визнає ані чесними, ані демократичними. Такі дії влади призведуть лише до подальшої ізоляції нинішнього політичного режиму та Януковича особисто.

Об’єднана опозиція «Батьківщина» звертається до лідерів провідних демократичних країн світу, до міжнародних інституцій, зокрема до ОБСЄ, ЄС, Ради Європи, ПАРЄ, Парламентської Асамблеї ОБСЄ та інших із закликом надати належну оцінку таким антидемократичним діям влади та просить застосувати всі важелі впливу з метою забезпечення повноцінної участі лідера опозиції Юлії Тимошенко та Юрія Луценка у парламентській виборчій кампанії 2012 року.

Ми також звертаємося до наших співвітчизників: у ці складні часи нам потрібно ще більше згуртуватися та виступити єдиним фронтом проти нинішнього режиму бідності і корупції. Лише наша з вами спільна перемога на парламентських виборах дозволить усунути нинішню злочинну владу та звільнити лідера опозиції Юлію Тимошенко та інших політв’язнів.



Коментарі

  +0 #1 fyn 8 авг. 2012 г., 16:44:24
А мы давно знаем,что Опозиция живёт не по зауконам ,а по понятиям..Они признают только то,что им хочется.
  +0 #2 Анатолий з центру 8 авг. 2012 г., 16:52:59
:lol: Ці кловуни не визнають нячого окрім влсної точки зору. Але прочитавши назву статті одразу згадалося старе та мудре - ДУРАКАМ ЗАКОН НЕ ПИСАН
  +0 #3 бывалый 8 авг. 2012 г., 16:55:24
собаке собачья смерть

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За прошедшие сутки боевая активность уменьшилась - на фронте произошло 54 боевых столкновения, враг нанес 8 ракетных и 85 авиационных ударов

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.