​Навколо кандидата в Сенат США від республіканців розгорівся секс-скандал

Рой Мур, республіканець-кандидат в Сенат США від штату Алабама, заявив, що звинувачення на його адресу «повністю фальшиві». Раніше Лі Корфман заявила, що майже чотири десятиліття тому 32-річний Мур намагався вступити з нею в статевий контакт - Корфман тоді було 14 років. Розповідь жінки опублікувало видання The Washington Post, повідомляє «Голос Америки».


Мур поширив заяву, згідно з якою він ніколи не давав алкоголь неповнолітнім і ніколи не вступав в протизаконні сексуальні зв'язки.

«Як батько дочки і дід п’яти онучок я засуджую сексуальні домагання з боку чоловіків не тільки стосовно неповнолітніх, але стосовно будь-якої жінки», - заявив Мур. Він також сказав, що став жертвою атаки демократів і видання The Washington Post.

Республіканець додав, що після повернення з армії він «зустрічався з багатьма молодими дівчатами» і «не пам’ятає, щоб зустрічався з якоюсь дівчиною без дозволу її матері».

«Я думаю, вони (звинувачення - ГА) політично мотивовані. Я думаю, вони пред’явлені тільки для того, щоб зупинити вкрай успішну кампанію», - зазначив він. Мур пояснив, що, якщо б слова Корфман були правдою, вона розповіла б про цю історію раніше.

Проте, Національний республіканський сенатський комітет повідомив, що припиняє дію угоди, що передбачає допомогу Муру в зборі коштів на виборах. Низка сенаторів-республіканців, включаючи лідера більшості Мітча Макконнелла, звернулися до Мура із закликом відмовитися від участі у виборах, якщо звинувачення на його адресу мають під собою підстави.

Мур претендує на місце в Сенаті, яке звільнилося після того, як сенатор Джефф Сешнс став міністром юстиції США. Спеціальні вибори заплановані на 12 грудня.

Прес-секретар Білого дому Сара Сандерс повідомила, що президент Дональд Трамп вважає, що, якщо слова Корфман виявляться правдою, Мур повинен «зробити правильний вибір і піти».

З подібними звинуваченнями на адресу Мура виступили ще три жінки, яким в описуваний період було від 16 до 18-ти років.

У Twitter політик запевнив своїх прихильників, що продовжуватиме боротися далі.

Колишній суддя Мур має репутацію ультраконсерватора. Він став відомим, коли відмовився виконувати рішення Верховного суду США про легалізацію одностатевих шлюбів.

Рой Мур. Фото АР



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.