​Розгніваний Трамп обіцяє продовжувати боротьбу після винесення судового вироку

Через день після того, як присяжні в Нью-Йорку визнали його винним за 34 пунктами звинувачення, пов’язаними з підробкою документів, щоб приховати виплати грошей порнозірці, кандидат у президенти від Республіканської партії Дональд Трамп виклав список супротивників і образ у гнівних, неоднозначних зауваженнях, повідомляє Reuters.

Він назвав суддю Хуана Мерчана, який головував на його судовому процесі, «кривим» і «дияволом». Він назвав демократа Джо Байдена, свого суперника на виборах 5 листопада, «найгіршим президентом в історії нашої країни». Він розкритикував свідків, які свідчили проти нього, членів Конгресу, які проголосували за його імпічмент, і - повторюючи його мітингову риторику - іммігрантів, які, за його словами, нелегально приїжджають до країни.

Трамп благав своїх прихильників робити пожертви на його передвиборчу кампанію, називаючи виклики, які стоять перед ним, більшими, ніж він сам.

«Зробіть це, - сказав він, - тому що ми воюємо за Америку».

Хоча інші його передвиборчі промови часто були вкраплені гумором, ця була переважно суворою. Під час прес конференції Трамп тримав лише одну маленьку сторінку нотаток. Наприкінці він не відповідав на запитання та швидко відійшов від трибуни разом зі своїм сином Еріком Трампом.

Поза камерою, через заклики до збору коштів і в соціальних мережах союзники колишнього президента також накинулися на систему правосуддя та всіх, хто наважився припустити, що Трамп скоїв злочин.

Під час перегонів, коли обидва провідні кандидати зображували один одного як загрозу нації, кампанія Байдена сприйняла слова Трампа як новий доказ того, що він не придатний служити.

«Америка щойно стала свідком розгубленого, відчайдушного та переможеного Дональда Трампа, який розповідав про свої особисті образи та брехню про американську систему правосуддя, залишаючи будь-кого, хто спостерігає, з одним очевидним висновком: ця людина не може бути президентом Сполучених Штатів», — йдеться в заяві Майкла Тайлера, директора з комунікацій кампанії Байдена.

Команда Трампа повідомила, що прихильники Трампа, більшість із яких вважають вирок у Нью-Йорку судовою помилкою, подарували на його передвиборчу кампанію 34,8 мільйона доларів у вигляді пожертв. Це був одноденний рекорд для Трампа на WinRed, платформі, яка займається збором цифрових коштів для республіканців.

Майже всі офіційні особи та організації республіканців підтримали колишнього президента, стверджуючи, що судовий процес був помилковим, звинувачення ніколи не повинні були висуватися, журі присяжних у сильно демократичному Манхеттені було заплямованим, а суддя був упередженим.

Фото reuters.com



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

На линии фронта ситуация остается тяжелой, но стабильной. За прошедшие сутки на линии фронта произошло 123 боевых столкновения

детальніше

Опитування

Чи вважаєте Ви Зеленського легітимним президентом після завершення терміну перебування на посаді?

Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.