Двоє рабе катували ортодоксальних євреїв заради примушення їх до розлучення

raviny

 
Злочинність процвітає не лише в Україні. Організованих злочинних угруповань вистачає і в інших країнах. Так, зокрема, правоохоронцями Брукліна викрито і затримано злочинну групу у складі двох рабинів та ще декількох підозрюваних, яким висунуто обвинувачення у викраденнях і тортурах ортодоксальних євреїв, метою яких було змусити чоловіків дати згоду на розлучення, повідомляють «Конфлікти і закони» з посиланням на nytimes.com.


Затримання проводило ФБР. Спецоперацію було організовано після того, як з’ясувалось, що за послуги в отриманні документів на розлучення брали з дружин ортодоксальних євреїв, чоловіки яких не хотіли давати згоду на розлучення, від десяти до п’ятдесяти тисяч доларів, а щоб примусити чоловіків надати документи, фізично знущались над ними.

Для ортодоксальних євреїв розлучення неприпустиме. За традиціями, релігійне розлучення може бути оформлене лише за згодою чоловіка.

Злочинне угруповання викрадало, залякувало і катувало впертих чоловіків з метою отримання необхідних для розлучення документів.

Арешти ймовірних злочинців були зроблені після розслідування ФБР. Агент спецслужби представилася дружиною ортодоксального єврея, що намагається розлучитися з чоловіком, і зв'язалася з обвинуваченими. Вони погодилися допомогти жінці шляхом викрадення і тортур її чоловіка. Як зазначають правоохоронці, обвинувачені наймали «крутих хлопців», які зазвичай використовують електрошокери, кийки, а також надягали своїм жертвам на голову пластикові пакети і досягали своє мети.

У суді головний обвинувач у справі Р. Джозеф Грибко пояснив, як обвинувачувані фізично примушували людей: «Вони їх били, знущались над ними, допоки не отримували потрібних документів». Також обвинувач зазначив, що ці особи мотивувались грошима, а не вірою.

Нині правоохоронці підозрюють, що постраждалих значно більше, ніж виявлено на сьогоднішній день.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.