Росія програє Америці війну за 6 годин

pentagon rus

 
Вкрай сумні перспективи у разі війни з США змалював віце-прем'єр РФ Дмитро Рогозін, виступаючи в п'ятницю на науково-практичній конференції «Бути сильним: гарантія національної безпеки Росії». Із задоволенням цитуємо витяги із виступу російського віце-прем'єра:


«Вже більше десяти років в США опрацьовується концепція блискавичного глобального удару. Вона передбачає нанесення удару неядерним озброєнням по будь-якій точці планети протягом однієї години», - сказав Рогозін. «Згідно з результатами військової гри, проведеної в Пентагоні в кінці минулого року, за допомогою 3,5-4 тис. одиниць високоточної зброї США можуть за 6 годин знищити основні інфраструктурні об'єкти противника і позбавити його можливості до опору», - додав він.

За його словами, якщо такий удар буде завдано по Росії, то головними цілями стануть сили стратегічного ядерного стримування. «За існуючими в США експертними оцінками, в результаті такого удару може бути знищено від 80 до 90 відсотків нашого ядерного потенціалу», - заявив віце-прем'єр.

І навіть незважаючи на те, що Росія, згідно своєї військової доктрини, готова застосувати ядерну зброю при відбитті агресії із застосуванням звичайних засобів ураження, цього недостатньо. Протистояти подібній загрозі, на думку Рогозіна, можна, лише створивши «автономні озброєння», які не залежать від сучасних телекомунікаційних технологій.

Утім, з їх створенням явно можуть виникнути серйозні проблеми. «Сьогодні відставання по ряду критичних базових технологій від провідних країн Заходу становить за деякими напрямками до десятків років», - зазначив віце-прем'єр.

За його словами, найближчим часом наздогнати і перегнати інші, перш за все високотехнологічні держави Заходу, Росії навряд чи вдасться за всіма напрямками роботи. «Науковий потенціал нашої країни був фактично зруйнований за роки політичного лихоліття», - констатував Рогозін.

За матеріалами mk.ru



Коментарі

  +1 #1 крот 17 мар. 2014 г., 19:04:41
чем помочь Штатам, чтоб вся операция закончилась не за 6, а за 4 часа? когда звезды из кремля падут, падет империя зла...
  +15 #2 не русский 17 мар. 2014 г., 19:11:48
да, тяжело через океан телами солдат врага забрасывать, это вам не на немецкие, душманские, чеченские пелеметы 18 летнее мясо гнать. тут надо работать тем чего у советской и постсоветской россии никогда не было и небудет. :lol: :lol: :lol: :lol:
  +0 #3 Molfarca 17 мар. 2014 г., 19:12:04
Какая война?????!!!!!! О чем вы говорите, безумные???!!!!! В следующей глобальной войне между двумя сверхдержавами победителей НЕ БУДЕТ!!!!! Опомнитесь и остановитесь!!!!!
  +25 #4 Shkapa 17 мар. 2014 г., 19:22:20
А теперь, когда Запад прекратил сотрудничество, разрыв увеличится ещё больше. После Крыма Россия вернулась во времена Брежнева и "Железного занавеса". Страны НАТО увеличат вливания в новые военные технологии, начнётся новая гонка вооружений. Угроза ядерного удара с Мацквы заставила Запад вернутся к критической точке зрения на Мацкву. По-сути, Пукин подарил НАТО повод если не выйти из ПРО, то сильно пересмотреть направление развития противоядерной защиты. Да и Украина теперь имеет все шансы стать плацдармом защиты Запада от "Русской угрозы". Главное для Украины, это правильно использовать свой шанс. А для этого нужно начать жёсткую борьбу с сепаратистами и коррупцией. Устранить представителей старой власти во всех партиях и особенно на местах.
  +1 #5 qwerty 17 мар. 2014 г., 19:58:27
Цю. А сикелев же говорил с точностью до наоборот!
  +1 #6 Гарик 17 мар. 2014 г., 19:59:04
Очень рад за россию,оченьположительная новость,пусть кисель , :lol: рупор кремля прочтет.
  +3 #7 Гость 17 мар. 2014 г., 20:04:12
Куда там догнать? ведь РФ основной поставщик научных кадров для ЮС в то время как российские олигархи успешно занимаются точно тем же чем занимался Янукович. Результат не заставит себя долго ждать.
  +4 #8 Гость 17 мар. 2014 г., 20:07:09
[quote name="Molfarca"]Какая война?????!!!!!! О чем вы говорите, безумные???!!!!! В следующей глобальной войне между двумя сверхдержавами победителей НЕ БУДЕТ!!!!! Опомнитесь и остановитесь!!!!![/quote]
Вот на это и рассчитывают агрессоры в лице РФ и ЮС, в частности РФ - кто станет развязывать ядерный конфликт из за какой-то Украины?
  +8 #9 петр 17 мар. 2014 г., 20:34:13
вы забываете что есть ещё Творец.И когда люди обезумеют окончательно Он вмешается.Без Бога ничего не произойдет.И есть у меня подозрения что не того вы боитесь чего надо бояться. Вспомните заповеди и начните творить добро--время так коротко а затем СУД
  +0 #10 Юстас 17 мар. 2014 г., 20:37:40
Была очень интересная реплика Путина на встрече с клубом «Валдай». Там кто-то ему говорит: «Вы же можете уничтожить США примерно за полчаса». А Путин подумал-подумал и ответил: «Вообще-то быстрее»...
  +3 #11 Гость 17 мар. 2014 г., 20:46:12
[quote name="Юстас"]Была очень интересная реплика Путина на встрече с клубом «Валдай». Там кто-то ему говорит: «Вы же можете уничтожить США примерно за полчаса». А Путин подумал-подумал и ответил: «Вообще-то быстрее»...[/quote]
Умнык, ты бы хоть читал, что это сказал Рогозин... Но РАШИСТЫ, они же только путина видят. У них в глаза сейчас только путин и ничего кроме путина
  +2 #12 John Smith 17 мар. 2014 г., 20:57:09
[quote name="Юстас"]Была очень интересная реплика Путина на встрече с клубом «Валдай». Там кто-то ему говорит: «Вы же можете уничтожить США примерно за полчаса». А Путин подумал-подумал и ответил: «Вообще-то быстрее»...[/quote]
Валенками забросаете США? =) Боеголовок томного, но нет ни систем точного наведения, ни современных систем доставки. Весь этот металолом собьют еще в полете. Спутники США могут полностью блокировать Российские сети.
  +0 #13 ник 17 мар. 2014 г., 21:03:49
Місце для ПРО готове. Чорнобиль... і до москви близько і арсенал ядерний можна поставити штук так 250 сатанів.

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.