​Режим Башара Асада продовжує масовано бомбити і обстрілювати Ідліб

Сили режиму Башара Асада продовжують наражати масованим бомбардуванням і обстрілу райони Ідліба, незважаючи на резолюцію Радбезу ООН про гуманітарне перемир'я в Сирії. Як повідомляє турецьке інформагентство «Анадолу», сили режиму з полудня 27 лютого завдають ударів з повітря і суші по районах Ідліба.


Авіація режиму продовжує завдавати ударів по району Хан-Шейхун, де в минулому році в результаті застосування хімічної зброї загинуло понад 100 осіб. У результаті нинішнього бомбардування режиму, за попередніми даними, поранення отримали шість мирних жителів.

Крім того, ВПС режиму завдали ударів по району Кефер Зіта на півночі провінції Хама. Інформації про постраждалих і руйнування поки не надходило.

Також чотири авіаудари було завдано по селах Ель-Раффе і Ум Халахіл на півдні Ідліба. Район Джиср-еш-Шугур був обстріляний з артилерії.

Сили режиму з 25 лютого завдають ударів по районам Джиср-еш-Шугур і Кефер Зіта.

24 лютого Рада безпеки ООН прийняла резолюцію за №2401, яка закликає конфліктуючі сторони в Сирії негайно оголосити 30-денне перемир'я для надання негайної, безпечної, безперешкодної і стійкою гуманітарної допомоги населенню, а також евакуації важкохворих і поранених в Сирії, зокрема в обложеному передмісті Дамаска Східна Гута.

Фото aa.com.tr



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За минувшие сутки рашисты ударили Искандером по железной дороге в Смиле - поражена гражданская инфраструктура и логистические сообщения

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.