​Франція заморозила активи керівника ХАМАС у Секторі Газа - головного організатора нападу на Ізраїль


Французька влада оголосила про заморожування активів Ях'ї Сінвара, видавши указ, опублікований в урядовому віснику Французької Республіки. Заморожування стосується коштів та інших економічних ресурсів, якими володіє чи контролює один із лідерів ХАМАС. Активи будуть заблоковані на пів року, повідомляє Польське радіо.

У середині листопада 2023 року уряд Франції заморозив активи ще одного члена ХАМАС - Мохамеда Дейфа, який обіймає посаду командувача військовим крилом організації.

Крім того, МЗС Франції вимагає запровадити європейські фінансові санкції проти лідерів ХАМАС. Париж хоче, щоби покарання також застосовувалися до організацій, які підтримують палестинських терористів, включаючи ліванську Хезболлу.

Унаслідок терактів ХАМАС 7 жовтня загинуло щонайменше 40 французів, ще вісім зникли безвісти або потрапили в полон. Минулого тижня палестинці звільнили чотирьох громадян Франції.

Міністерство охорони здоров'я Палестини повідомляє, що з початку війни в Газі було вбито 16 тисяч палестинців. Авіаудари та наземна операція Ізраїлю є відповіддю на напад палестинського терористичного угруповання ХАМАС 7 жовтня, під час якого екстремісти вбили 1200 осіб.

Фото pxhere.com



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг этой ночью атаковал нашу страну беспилотниками типа «шахед». Пуски БпЛА производились с мыса Чауда (Крым) и Приморско-Ахтарска (рф)

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.