​Байден зібрав 10 мільйонів доларів за 24 години після виступу про стан країни

Кампанія президента Джо Байдена заявила в неділю, що зібрала 10 мільйонів доларів за 24 години після бурхливої промови про стан країни, у якій він звинуватив Дональда Трампа в загрозі демократії та зриві законопроекту про боротьбу США з імміграційними лихами, повідомляє Reuters.


У 68-хвилинному зверненні до Конгресу в четвер Байден також звинуватив Трампа, свого суперника від Республіканської партії на виборах 5 листопада, у приховуванні правди про напад на Капітолій США 6 січня 2021 року та прогинанні перед президентом росії володимиром путіним.

Збір коштів відчутний, враховуючи, що кампанія Байдена та його союзники з Демократичної партії зібрали понад 42 мільйони доларів за весь січень.

Згідно з оцінками Nielsen, 14 телевізійних мереж, приблизно 32,2 мільйона людей подивилися промову Байдена про стан країни, що на 18% більше, ніж минулого року. Сюди не входять глядачі потокового передавання, соціальних мереж та інших платформ.

Покладаючись на свої гроші, кампанія Байдена в суботу оголосила про бліц-рекламу в розмірі 30 мільйонів доларів, яка протягом наступних шести тижнів буде націлена на ключові штати.

Опитування Reuters/Ipsos у лютому показало , що Байден і Трамп продовжують боротися за крісло Білого дому: колишнього президента підтримали 37% респондентів, а Байдена — 34%.

Фото Reuters



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Сложилась очень тяжелая обстановка на линии фронта - мы отошли на трех оперативных направлениях, и эта ночь была у нас довольно горячая

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.