Україна повертається в радянські часи, коли керівництво республіки погоджувалося в Кремлі

sobolev rada

 
Перенесення візиту президента Януковича до Росії свідчить про те, що Україна повертається в радянські часи, коли керівництво республіки погоджувалося в Кремлі. Про це заявив Перший заступник Голови фракції «Батьківщина», народний депутат України Сергій Соболєв, повідомляє byut.com.ua.


За його словами, візит Януковича було зірвано не лише через суперечності в питанні умов приєднання до Митного союзу, а ще й тому, що сторони не погодили конкретні кадрові призначення на посади міністрів в новому-старому уряді Азарова.

«Попередній уряд Азарова також мав у своєму складі неприховані креатури Москви, які зробили усе для того, щоб проводити вигідну для східного сусіда внутрішню і зовнішню політику в Україні. Чимало було зроблено і для втягнення нашої держави в так званий «Русский мир». Однак, схоже, що цього разу апетити Кремля зросли, і перед Януковичем було поставлено більш жорсткі кадрові та політичні вимоги», - зазначив Сергій Соболєв.

Він також зауважив, що після відставки попереднього складу уряду Азарова пройшло вже декілька тижнів, а Україна досі живе без повноцінного та відповідального Кабінету міністрів.

«Це відбувається на фоні існування непогашеної заборгованості бюджетникам у понад 1,3 млрд. грн., техногенних катастроф та масштабних аварій в комунальній сфері, погіршення погодних умов, що призвело до надзвичайних ситуацій у столиці та інших містах України, блокування автомобільних доріг державного значення», - підкреслив Соболєв і закликав новопризначених міністрів негайно взяти на себе персональну відповідальність за ситуацію в країні та оперативно вирішити проблеми постраждалих громадян.

Також депутат зазначає, що відсутність протягом тривалого часу сформованого персонального складу нового уряду - свідчить про безвідповідальність та непрофесійність нинішньої влади, її надзвичайно слабкий кадровий резерв.

«Для Януковича, який має усі повноваження для негайного призначення міністрів, торги за посади в Кабміні, в тому числі із сусідньою державою - стоять на першому місці, ніж життєво-важливі інтереси громадян. Янукович поставив весь український народ у принизливу ситуацію, коли уряд нашої держави призначається за межами суверенних кордонів України», - наголосив Сергій Соболєв.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.