Влада «видавлюватиме» кошти з підприємців для покриття дефіциту бюджету

budget gos

 
Народний депутат від фракції «УДАР» Оксана Продан переконана, що влада, навіть в разі отримання кредиту Міжнародного валютного фонду, «видавлюватиме» з підприємців кошти, аби покрити дефіцит бюджету. Про це депутат заявила в ефірі 5-го каналу.


«Навіть якщо МВФ дасть кредит, це не звільнить ні бюджет, ні владу від необхідності пошуку грошей для покриття тих видатків, які в цьому році передбачені. Виникає питання - як ці видатки будуть покриватися», - зауважила Оксана Продан.

Депутат впевнена, що саме цим питання і займатиметься нове міністерство доходів та зборів, яке «скоріше за все змусить і видавить з українського бізнесу ті гроші, які МВФ не додасть». Вона висловила переконання, що влада піде на всі варіанти, аби забезпечити покриття дефіциту бюджету, однак не вдасться до самого головного – створення умов для розвитку економіки.

Народний депутат зауважила, що вже сьогодні видно як саме влада збирається отримати кошти. Зокрема, це виплата заробітної плати через банківські картки, запровадження податкової міліції, яка буде контролювати кожного громадянина тощо.

"Спочатку посилити тиск на підприємців, а потім начебто створити сприятливі умови для розвитку підприємництва. Але питання в тому, що після такого тиску не буде вже для кого щось спрощувати», - сказала депутат.

Сьогодні уряду вкрай необхідно отримати кредит МВФ, бо ті борги, які є у держави, і той дефіцит, який є в бюджеті, немає чим покривати,- вважає Продан.

«Ідучи на поступки, аби отримати ці кошти, безумовно, влада шукатиме механізми, аби з одного боку показати МВФ, що виконує його вимоги, а з іншого - показати, що тарифи на комунальні послуги для бідних не підвищуються», - сказала Оксана Продан.



Коментарі

  +0 #1 Отак 29 янв. 2013 г., 20:41:26
:lol: До кожного, хто ще щось робить треба приставити персонального податківця. І нехай він бдіт, щоб гроші йшли тільки на виплату комуналки і на хавчик. Все решту - державі.

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За минувшие сутки рашисты ударили Искандером по железной дороге в Смиле - поражена гражданская инфраструктура и логистические сообщения

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.