​Екскухар путіна визнав, що росія «втручалася, втручається і втручатиметься» у вибори США

Наближений до президента росії володимира путіна і засновник ПВК «Вагнер» Євген Пригожин визнав своє втручання в американські вибори, повідомляє 7 листопада видання Russia News, посилаючись на пов'язану з Пригожиним прес-службу, пише «Голос Америки».


«Панове, ми втручалися, втручаємося і втручатимемося. Акуратно, точно, хірургічно та по-своєму, як ми це вміємо. Під час наших точкових операцій видалятимемо відразу обидві нирки та печінку», – наводить Радіо Свобода відповідь бізнесмена компанії «Конкорд».

8 листопада у США відбудуться проміжні вибори до Конгресу, а також до законодавчих органів деяких штатів. При цьому нове дослідження фірми з кібербезпеки Recorded Future вказує на ймовірне збільшення дезінформації щодо надійності роботи машин та систем голосування, хоча ці атаки, ймовірно, будуть менш інтенсивними, ніж під час виборів президента США два роки тому.

Дослідники виявили, що деякі подібні звинувачення поширюються двома пов’язаними з росією пропагандистськими виданнями – інформаційним агентством Red Spring і «Центром досліджень глобалізації».

Минулого тижня президент Джо Байден заявив, що на виборах у вівторок на кону - доля демократії у США. Він підкреслив загрози для демократії країни і сказав, що ті, хто заперечують результати виборів, направляють Америку на «шлях до хаосу».

Раніше Голос Америки повідомляв про відкриття у Санкт-Петербурзі центру з набору найманців до ПВК «Вагнера», що за оцінками експертів означає, що «Пригожин, який раніше був тіньовою фігурою в оточенні пана путіна, стає сміливим гравцем у російському політичному житті, беручи на себе все більшу суспільну роль».

Західні оглядачі відзначають, що зростання впливу Пригожина та очолюваної ним фракції силовиків розколює російське військове оточення.

Фото Укрінформ



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

На линии фронта произошло 131 боевое столкновение, очень высокая боевая интенсивность, враг напирает на Бахмутском и Авдеевском направлениях

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.