Попов утік до Варшави, то нехай там і лишається?

penyok

 
Майже чотири роки Україна активно готувалася до Євро-2012, а паралельно з цим громадяни європейської держави уважно спостерігали за метаморфозами, пов’язаними з реструктуризацією інфраструктури міст, що приймають чемпіонат. 


Упродовж цього доволі тривалого періоду тема Євро не сходила зі шпальт вітчизняних ЗМІ та блакитних екранів, організатори та експерти, захлинаючись, пророчили шалений прорив на 30-40 років, який супроводжуватиметься вдосконаленням логістичної та комунікативної систем, відчутним покращенням якості обслуговування та збільшенням ХоРеКа об’єктів, і, нарешті, капітальним ремонтом дорожнього покриття. Але, традиційно вже для нас, дива не сталося: гроші здебільшого вкрадено, а перші ластівки недбалої та непрофесійної діяльності горе-організаторів полетіли у світ сповіщати про «переконливі покращення».

Показовим прикладом недбальства є підготовлений до міжнародного чемпіонату Київ, який з гордістю зустрічає гостей гейзерами з кип’ятку, що радісно фонтанують з провалин у щойно залатаному асфальті, дурнуватою транспортною розв’язкою, недобудованою територією навколо Олімпійського, шизофренічним металевим англомовним голосом у міському метрополітені, безліччю помилок на вказівниках, зроблених акурат для гостей чемпіонату, убогою фан-зоною для шведів на Трухановому острові, свіжоспиляними каштанами на центральних вулицях міста та металевими мармурами гетто для вболівальників на Хрещатику. В той же час голова КМДА, який уже приміряв під свою дупу мерське крісло столиці, в день урочистого відкриття Чемпіонату линяє до Варшави.

Восьмого червня голова КМДА Олександр Попов, який з невідомих причин взяв на себе повноваження градоначальника та зобов’язання щодо витрачання шаленого бюджету у 5 млрд грн, виділених на підготовку Києва до Євро-2012, відчувши своє повне фіаско, в день відкриття головної фан-зони країни відправився вітати польських колег з довгоочікуваним початком знаменної  події.

Спостерігаючи за безчинством біло-блакитної орди, ніхто із свідомих громадян Києва і не сподівався на чесне витрачання виділеного під чемпіонат з футболу державного бюджету та якісну підготовку інфраструктури міста, тому особливо й не здивувався, побачивши перші результати «шабашкіної праці комсомольського самозванця». Але, щоб поповський однопартієць Колесніченко публічно звинуватив голову КМДА в незадовільній підготовці головної фан-зони країни, яку в народі вже охрестили «головним гетто», яке в жодний спосіб не враховує директив УЄФА, це -  вже занадто. Хіба регіонали не мали можливості колегіально та на всіх узгоджувальних ланках ретельно ознайомитися з проектом забудови фан-зони? Хіба спочатку необхідно було звести жахливу металеву решітку, а після публічного освистання швидко її демонтувати? Цікаво, яким чином Попов збирається аргументувати бюджет, витрачений на виготовлення, монтування та демонтування двометрового металевого полотна, що нетривалий період відгороджувало фан-містечко на Хрещатику від настирливих киян?

Злі язики патякають про те, що далі буде ще цікавіше, й основні недоліки поповської підготовки інфраструктури Києва випливуть у день першої гри чемпіонату на славетному стадіоні «Олімпійський». І тоді вже «горе недомера» не врятують ні його переконливі аргументи про все вкрадене, розпайоване та запущене попередньою владою, ні його химерні інвестиційні прожекти і порожні обіцянки.

То, можливо, Попову вже слід скористатися останнім моментом та попросити політичного притулку у слов’янського сусіда, бо згодом його янголи навряд чи врятують «господарника» від люті та презирства як київської громади, так і його однопартійців.

Сергій ПУПОК

penyok2

penyok3
 

penyok1



Коментарі

  +3 #1 туз 10 июн. 2012 г., 15:29:45
Ребята, о чем вы говорите????? Вы сначала научитесь с ними бороться, а потом уж будете им указывать. Но вы - мелочь пузатая, что только по кухнях трандит. На баррикады, слабо??
  +2 #2 Свідомий 10 июн. 2012 г., 17:05:54
Здається, що киянам все байдуже, оскільки банда і Попов все роблять з мовчазної згоди суспільства
  +3 #3 Тарас 11 июн. 2012 г., 06:05:16
Такого позора не знал ни я, ни мои родители - киевляне в энном поколении. Так стыдно, что и сказать нечего. Гнать эту шантрапу вон не только из Киева, но и из Украины
  -2 #4 представитель 11 июн. 2012 г., 12:22:48
Ну, ну, а что же вы на Черновецкого пасквилей не писали? А теперь че хотите? Власти? Так фигу вам
  +4 #5 Автор статьи 12 июн. 2012 г., 12:59:55
Знаете ли, господин Туз, я регулярно принимаю участие в акциях протеста, направленных проти бесчинства власти, более того я их организовывываю, так что мой материал это подкрепление деятельности, но ни как не заменитель.
  -3 #6 dim 12 июн. 2012 г., 15:21:21
Автор став на захист себе. А чому ж тобі використовує не справжній підпис? Переконаний, прізвище у автора інше. Ховається?????
  +3 #7 Виктор Таранов 16 июн. 2012 г., 20:16:01
Автор не ховається, автор регулярно, підкреслюю регулярно бориться з самозванцем Поповим, а прізвище своє навіщо світити, що від цього змінеться, аби у автора була суттева підтримка, він би сміливо підняв їх на барикади по захисту Києва, а поки що автор обмежується спостеріганням, аналізом та прогнозами

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.