КМДА не відкрила 22 столичних дитсадка навіть на початку навчального року

kmda ditsadki

 

Столична влада закриває дитсадки у Києві, замість того, щоби відкривати нові. 22 дошкільних навчальних заклади у м. Києві, які на початку літа закрили нібито на ремонт, у вересні не розпочали свою роботу. Про це заявив депутат від фракції «УДАР» у Київраді Олексій Давиденко, повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі «УДАРу».


Депутат відзначив, що у його розпорядження потрапив лист Департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА до голів районних в м. Києві державних адміністрацій, в якому зазначено, що за результатами перевірки дошкільних навчальних закладів столиці виявлено, що «22 ДНЗ міста не розпочали свою роботу, ще у 4 ДНЗ навчально-виховна робота з дітьми організована в режимі короткотривалого перебування дітей без харчування».

Давиденко наголошує, що якість підготовки навчальних закладів освіти Києва до нового 2013-2014 навчального року з боку Департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА була вкрай низька.

«Як приклад, до нас звернулися батьки, чиї діти відвідували дитсадок №371 по вул. Льва Толстого, 39/41. Цей дитсадок закрили на ремонт ще на наприкінці травня і обіцяли відновити його роботу до 1 вересня. Але до сьогодні малюків не приймають. У приміщенні немає меблів, відсутній харчоблок. На питання батьків, коли нарешті садочок запрацює, керівництво дає одну відповідь: немає фінансування», - розповів Олексій Давиденко.

Депутат також наголосив, що «УДАР» вимагає зібрати нараду КМДА з питання відновлення роботи дошкільних навчальних закладів з залученням профспілок, батьківських комітетів і представників опозиції. 



Коментарі

  +1 #1 lada 17 сент. 2013 г., 21:33:03
Як представник батьківського комітету свого садочку, хочу сказати: "НЕ ганьбіть нашу освіту! Люди, які в ній працюють-щирі і віддані". Садочки відкриваються після капітального ремонту, завозится обладнання. міняються вікна, встановлюються нові паркани і це все велика праця наших освітян.

І я кажу-ДЯКУЄМО!

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.