Кияни протестують проти подорожчання метро (ФОТО)

met2

 
У вагонах Київського метро активісти Чорного Комітету розповсюдили наліпки проти подорожчання вартості проїзду. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі Чорного Комітету. Зокрема, на наліпках були написи «Скоро нове покращення – подорожчання проїзду», «На цій рекламі заробляє влада, а не метро», «На цій рекламі метро НЕ ЗАРОБЛЯЄ», «Метро за 5 грн. – подарунок на Новий Рік».


Розклейці агітації намагалися перешкодити працівники міліції, але попри всі їх намагання, зірвати акцію їм не вдалося.

Як відомо, з Нового року планується подорожчання вартості проїзду в громадському транспорті Києва, зокрема в метро. Існує декілька варіантів, на скільки саме збільшиться ціна, від 3 до 5 грн. за разову поїздку.

Влада пояснює подорожчання збитковістю підприємства Метрополітену. Водночас вони не згадують, що через офшорні зони було закуплено нові вагони за ціною в четверо дорожче за ринкову. Також щороку заробляються шалені гроші на рекламі, якою обклеєні всі станції та потяги, але ці гроші навіть офіційно йдуть «посередникам», а не в касу метро.

Якщо чиновники і бариги заробляють на махінаціях навколо громадського транспорту мільярди, то не дивно, що вони називають метро збитковим. Кияни не повинні платити в кишеню корупціонерам!


met1



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За минувшие сутки рашисты ударили Искандером по железной дороге в Смиле - поражена гражданская инфраструктура и логистические сообщения

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.