Прокуратура відстояла у суді приміщення дитячої бібліотеки імені Тараса Шевченка

prok riev new

 
Прокуратура столиці в Апеляційному адміністративному суді довела незаконність рішення Київради про відчуження з комунальної власності приміщення Центральної міської бібліотеки імені Т.Г.Шевченка та попередила протиправне використання дитячого закладу у комерційних цілях.


Про це повідомила старший прокурор відділу захисту прав і свобод дітей прокуратури Києва Віта ОДУДЕНКО, передають «Конфлікти і закони».

За її словами, на сьогоднішньому засіданні суд апеляційної інстанції залишив у силі постанову Окружного адміністративного суду від 31 січня 2013 року, яким було задоволено позов прокуратури Києва та скасовано рішення міськради про включення приміщення бібліотеки до переліку об’єктів комунальної власності, які підлягають приватизації шляхом продажу на аукціоні.

«Рішення Апеляційного адміністративного суду вступило у законну силу з моменту його проголошення, відтак завдяки принциповій позиції прокуратури приміщення культурно-освітнього закладу і надалі слугуватиме дітям», - зазначила В. ОДУДЕНКО.

Нагадаємо, Центральна міська бібліотека імені Т.Г.Шевченка для дітей міста Києва діє з 1919 року. Її статус визначено Урядом України як науково-дослідного, інформаційного та консультативного центру з питань культурного розвитку дітей міста Києва.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.