Опозиція вимагає від влади негайно зняти з центральних вулиць Києва міліцейські барикади

barikadi militsii

 
Про це на брифінгу в прес-центрі Штабу національного спротиву повідомив народний депутат від фракції «Батьківщина», комендант Майдану Андрій Парубій. Про це повідомляє прес-служба ВО «Батьківщина», передають «Конфлікти і закони».


Опозиція звернулася до міністра внутрішніх справ Захарченка і до виконувача обов’язків керівника Київської державної адміністрації Голубченка з вимогою продемонструвати, на підставі яких документів міліція блокує вулицю Грушевського і прилеглі вулиці.

«Нам дуже часто говорить міністр Захарченко, що через Майдан заблокований центр Києва. Але ви знаєте, що кожен громадянин може вільно зайти на Майдан і вийти. Усі розуміють, що тут відбувається мирний протест і зустрічі з депутатами. Що відбувається на перекритій Беркутом вулиці Грушевського - незрозуміло», - повідомив Андрій Парубій.

За його словами, Майдан готовий надати кілька сотень самооборони для підсилення комунальників під час розчищення центральних вулиць Києва, чим негайно має зайнятися Голубченко.

Народний депутат від фракції «Батьківщина», представник Комітету самоврядування Києва Володимир Бондаренко нагадав, що перекриття вулиць обмежує права киян, які не можуть пройти ними. За його словами, депутати від «Батьківщини» зібрали вже понад 70 скарг киян на обмеження їхніх прав і готують судові позови.

Крім того, Андрій Парубій нагадав про злочинні дії ДАІ, які продовжують блокувати під’їзд до Майдану машин з дровами та спецтехніки для чищення біотуалетів і вивезення сміття.

Він повідомив, що до Управління ДАІ з Майдану вирушив попереджувальний пікет з вимогою припинити подібну практику.

«Якщо і надалі нам будуть блокувати під’їзд машин, ми всі ці біотуалети і сміття привеземо до управління ДАІ, додому до керівництва міліції і на Банкову», - попередив Андрій Парубій.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Ситуация на фронте за истекшие 2 дня остается более-менее стабильна. Есть критические моменты на отдельных направлениях

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.