Штаб національного спротиву продовжує свою роботу на законних підставах

shtab

 
Штаб національного спротиву продовжує свою роботу у Будинку профспілок на законних підставах і регулярно сплачує рахунки, пов'язані з орендою. Про це на брифінгу заявив комендант Будинку профспілок, народний депутат від «УДАРу» Сергій Аверченко, повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі партії «УДАР».


«Щодо оренди цього приміщення - немає ніяких проблем», - наголосив Сергій Аверченко. За його словами, ніхто не надавав представникам опозиції письмового повідомлення про розірвання оренди. Він також заявив, що під час Новорічних та Різдвяних свят на Майдані жодних серйозних правопорушень зафіксовано не було. Ударівець також зазначив, що МВС продовжує розповсюджувати провокативну і неправдиву інформацію про начебто порушення правопорядку на Майдані. За словами народного депутата, факти, які міліція намагається видати за дійсність у своїх релізах, не відповідають дійсності. «На Майдані працюють загони самооборони, які ретельно стежать за дотриманням правопорядку, затримують провокаторів, слідкують за порядком», - сказав Аверченко.

Народний депутат також зазначив, Майдану потрібні ліки. Він звернувся до українців з проханням допомогти такими ліками: антивірусні препарати «Фармацитрон», «Терафлю», «Колдрекс», «Грипекс» та їх аналоги, препарати  від кашлю «Пертусин», «Кофол», «Бронхолітін», «Евкобал», «Бронхостоп», «Доктор Мом» тощо; аерозолі (спреї) для лікування горла та краплі для носа і рукавички гумові нестерильні.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.