У предтечі виборів до Київради наш цуцик дуже запанів…

obolon rada

 
Мажоритарна кампанія до Київради почала набирати обертів. Вже відомо, що у кампанію ув’язались не дуже чистоплотні особи, але, на додачу, виборчий процес хоче контролювати (за аналогією, як робила ПР) й нинішня влада, принаймні в Оболонському районі міста Києва.


Так, 20 травня 2014 року усіх мажоритарників було запрошено до адміністрації району на зустріч з його головою Тихоновим. Проте в актовій залі знаходився і народний депутат, що пройшов до ВР за квотою Батьківщини – Бригинець, який є представником парламенту, тобто – влади.

Нині ця людина проводить двох родичів до Київради по квоті «УДАРу» та Порошенка, а нинішній голова району ще декілька місяців тому був помічником Бригінця.

То що відбувається? Олександр Бригинець вирішив, що Оболонь тепер його вотчина і він має право давати усім настанови на майбутнє? Тим паче, що в районі наразі замкнене коло, що замикається саме на Олександрі Бригинці.

Мажоритарників попросили підписати меморандум про чесність виборів, але ті, хто стояв на Євромайдані, і так не збираються порушувати закон, адже боролись саме за його дотримання.

Та, дивлячись на поведінку Олександра Бригинця, виходить, що коли людина отримує хоч мінімальну владу, вона вже не завжди поділяє ті погляди, про які говорила раніше. Так, наприклад, Тихонов (той, що нині голова району) ходив на зустрічі разом з мажоритарником від «УДАРу» Лєщенком (іншим кандидатам він свої послуги не пропонував). Інколи на цих же зустрічах був присутній і Бригинець. Тож хіба це - не використання адміністративного ресурсу і не бажання взяти під контроль електорат перед виборами? Адже виходить, що представник влади з Парламенту і голова району дають зрозуміти людям, що віддають перевагу саме цьому мажоритарнику і будуть надавати йому підтримку!

Та й навіщо голові району збирати перед виборами мажоритарників, аби заступник прокурора району прочитав їм з папірця закон Про вибори Президента навіть без внесених у нього змін, тоді як повинен був читати інший, за яким обираються мажоритарники?

А з приводу чесності, то як стало відомо, районом вже хтось роздає людям для підкупу кредитні картки начебто від імені мажоритарника. І люди навіть не здогадуються, що картка – кредитна і що згодом вони матимуть проблеми з банком. Це і є чесність? Тож, можливо, прокуратурі району зайнятись цим питанням? Так само, як і всерйоз зайнятись бандитами, що нападають на агітаторів.

Насправді, Тихонов би потерпів повне фіаско, відповідаючи на питання присутніх, аби його не врятував заступник Петро Савенко. Той якраз усе розказав по-суті, даючи відповіді на питання замість голови району.

І на останок. Слухаючи на початку зустрічі Бригинця, мажоритарники озирались один на одного і запитували: а що він тут робить? Та й не дивно, адже у залі зібрались люди, дехто з яких понад п'ятнадцять років працювали в районі і вирішували його проблеми, навіть не будучи депутатами ВР, і які, на відміну від Бригинця, не претендують на те, аби когось вчити життю, хоча у них на це куди більше підстав.

Отже виходить, що в Оболонському районі Бригинець поводить себе, як цуцик, що дуже запанів… І люди цього – не розуміють…



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.