У Кличка розкрили схеми махінацій з землею на суму понад 70 млн грн

zem shemi

 
Ми розкрили корупційні схеми махінацій зі столичною землею на суму понад 70 млн грн. Готуються підозри і найближчим часом посадовці-організатори цих схем будуть затримані. Про це завив мер Києва Віталій Кличко в коментарі журналістам, повідомляють «Конфлікти і закони».


«Ми розкрили корупційні схеми в земельних питаннях на суму понад 70 млн грн. Триває слідство. Готуються матеріали для затримань корупціонерів. Очікуємо цього найближчим часом», - наголосив Віталій Кличко.

У свою чергу очільник столичного главку Олександр Терещук розповів схему, за якою високопосадовці КМДА, маючи доступ до баз даних, оформлювали землю на «мертвих душ». «Ми змогли опрацювати схеми вилучення землі завдяки інформації з мерії за сприяння Віталія Кличка. Зараз проводяться обшуки, готуються підозри. До цього мали відношення троє високопосадовців київської адміністрації. Ціна питання - десь 3 млн доларів. Землю вони продавали в доларах. Нотаріуси оформлювали цю землю на підставних осіб. Через сесію Київради проводили ці питання, щоби в подальшому оформити на своїх рідних. І далі вже землю перепродавали. Ця земля буде вилучатися і передаватися у власність громади», - сказав Терещук.

Мер подякував голові столичної міліції за сприяння у розслідуванні і висловив сподівання, що найближчим часом буде результат від правоохоронців і щодо інших зловживань, матеріали по яких столична влада передала київській міліції і прокуратурі, зокрема, йдеться про зловживання у «Київпастрансі» на суму понад 3 млрд грн.

«Наше ключове завдання - зруйнувати корупційні схеми в Києві, які будувалися багато років у всіх сферах. І щоби всі винні були покарані», - наголосив Віталій Кличко.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.