У Кличка знайшли кошти на будівництво другої нитки київського колектора

klichko vkolektori

 
Мер Києва Віталій Кличко перевірив, як триває будівництво другої нитки київського колектора, і відзначив, що столична влада знайшла кошти на відновлення будівництва цього стратегічного об'єкта. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі Київського міського голови.


«Київський колектор був введений в експлуатацію в 1970 році. Ще у 1999 році об‘єкт за результатами обстеження визнали аварійним та непридатним до експлуатації. Тому будівництво другої нитки колектора - це пріоритет для міста Києва. Столична влада вже виділила 45 млн грн, і 160 млн грн ми отримали після своїх звернень з державного фонду регіонального розвитку», - зазначив Віталій Кличко.

На сьогодні будівництво триває. Роботи, заплановані на 2015 рік, виконуються згідно з графіком і в 2 зміни. Вже проклали близько 9 км підземного тунелю та виконали роботи для подальшого з’єднання нового колектора з комунікаціями районного значення.

Київський міський голова зауважив, що, як запевняють фахівці, гарантія нової нитки колектора - як мінімум 100 років. І на його будівництві використовуються нові сучасні технології. Загалом, відзначив мер, загальна вартість другої нитки колектора - близько 600 млн грн. «Гроші ми будемо знаходити. Як з міського бюджету, так і розраховуємо на бюджет державний. Адже колектор - це стратегічний об'єкт не лише для міста», - зауважив мер.

Київський міський голова також оглянув ремонті роботи, які тривають на головному київському колекторі по вулиці Фрунзе. Тут нещодавно стався обвал через газову корозію. «Аварію вдалося ліквідувати - 24 години на добу тут працювали бригади «Метробуду» і «Київводоканалу». Щоби не повторилися подібні аварійні ситуації, ми будемо робити все, аби в максимально короткі терміни запустити другу нитку колектора», - підкреслив Віталій Кличко.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.