Кличко з Аваковим і Деканоїдзе приїхали підтримати в суді поліцейського Олійника, який вбив неповнолітнього пасажира БМВ

oliynik1

 
Мер Києва Віталій Кличко приїхав до Апеляційного суду Києва, де розглядалася апеляційна скарга на обрання запобіжного заходу патрульному поліцейському Сергію Олійнику, якого за рішенням суду попередньої інстанції заарештували на два місяці.


Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі Київського міського голови.

На засідання Апеляційного суду підтримати Сергія Олійника також прийшли міністр МВС Арсен Аваков, керівник Нацполіції Хатія Деканоідзе та односельчани патрульного з села Тирлівка на Вінниччині.

oliynik2

«Я приїхав на суд підтримати поліцейського, адже у мене є чітка впевненість, що ні про яке навмисне вбивство йтися не може. Більше того, той, хто сів за кермо у нетверезому стані, і є злочинцем, який порушує закон. Будь-хто, хто їздить по місту зі швидкістю під 200 км/год, несе загрозу життю оточуючим і також є злочинцем. Будь-хто, хто не реагує на неодноразові звернення представників правопорядку зупинитися, - злочинець. І я впевнений: сьогодні на лаві підсудних і в СІЗО має сидіти водій BMW, а не поліцейський Сергій Олійник», - наголосив Кличко у коментарі журналістам.

Коментуючи ситуацію щодо рішення Голосіївського суду відпустити водія BMW під особисте зобов'язання, мер зазначив, що таке рішення не додає авторитету суддівському корпусу.

Як відомо, за рішенням суду Сергія Олійника було звільнено з-під варти під домашній арешт.

Активіст Чорного комітету, доброволець АТО Богдан Тицький так прокоментував сьогоднішнє рішення Апеляційного суду:

«Поліцая Олійника, вбивцю пасажира БМВ, відпустили під домашній арешт. Характерно, що відпустила та трійка суддів, що садила політв'язів.

Водночас, це завершальна крапка у так званій «реформі» поліції. Кати і вбивці відмазуються начальством, а на невинних шиють справи, калічать і кидають за ґрати.

Відтепер кожен поліцай має чудовий сигнал. Можна робити, що хоч - відмажуть, прикриваючись пафосом патріотизму», - написав Богдан Тицький на своїй сторінці в Фейсбук.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.