Брати Клички вручили ключі від квартири Марії Стус

klichki mariya stus

 
Мер Києва Віталій Кличко з братом Володимиром вручили ключі від нової трикімнатної квартири Марії Стус, сестрі відомого українського поета. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі Київського міського голови.


Володимир Кличко придбав квартиру у Святошинському районі столиці і подарував її Марії Стус, яка внаслідок російської агресії на Сході і військових дій була вимушена покинути рідний Донецьк і переїхала до Києва.

Віталій і Володимир Клички зустрілися з Марією Стус та її онукою і правнуками, вручили ключі та показали родині нове помешкання.

«Столична влада не мала законних підстав виділити вам житло, ми могли розглядати тільки варіант з тимчасовим помешканням. Але дуже добре, коли є брат. Я звернувся до Володимира і він сказав: я куплю квартиру. І тепер вона ваша - трикімнатна, в новому будинку, недалеко від метро, поряд школа і дитсадок, на першому поверсі будинку буде аптека і гастроном, розвинена інфраструктура. І, що символічно, будинок недалеко від скверу Василя Стуса», - зазначив Віталій Кличко.

Володимир Кличко вручив Марії Стус ключі від помешкання і пообіцяв зробити в ньому ремонт. «Маріє Семенівно, хочу вас привітати. Вічна шана вашому брату, який відстоював право українців на свою культуру, мову, який боровся з системою, - звернувся Володимир Кличко до Марії Стус. - Може, тут поки все виглядає не так комфортно, але головне, що є стіни і дах над головою, а комфорт у найближчий час буде забезпечений. Бажаю, щоби вам і вашій родині добре жилося у цій квартирі», - зазначив чемпіон.

Сестра відомого поета подякувала братам і подарувала їм книжки Василя Стуса. «Я вам дуже вдячна. Дай Боже вам і вашим дітям тільки щастя і удачі за ваші добрі справи», - сказала Марія Стус.

«А вам - міцного здоров'я, і щоби онуки і правнуки були здорові. Раді допомогти», - відповів Володимир Кличко.


klichki mariya stus1

klichki mariya stus2

klichki mariya stus3

klichki mariya stus4

klichki mariya stus5



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.