Поліція Києва розшукує того, хто розстріляв автомобіль адвоката на стоянці

avto advokata1

 
Повідомлення про пошкодження автомобіля надійшло до чергової частини Дарницького управління поліції сьогодні близько другої години ночі. На виклик виїхала слідчо-оперативна група поліції. Про це інформує прес-служба Нацполіції Києва, передають «Конфлікти і закони».


На місці події до правоохоронців звернувся власник транспортного засобу та повідомив: близько 18:00 він припаркував власний «Лексус» на охоронюваній стоянці неподалік від будинку, в якому проживає. Повернувшись до автомобіля о третій годині ночі, чоловік виявив, що його машина пошкоджена: капот, бампер, права бокова частина, фара та лобове скло. Окрім того, пошкоджено автомобілі «Тойота» та «Опель». Працівники поліції оглянули місце пригоди, звідки вилучили чотири металеві предмети із свинцю (картеч), які направили на експертизу. За попередньою інформацією, зловмисник стріляв із мисливської зброї.

avto advokata2

Слідчим відділом Дарницького УП за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини події, опитують можливих свідків та проводять заходи, спрямовані на встановлення підозрюваних осіб.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.