​Київські поліцейські затримали чоловіка, який підозрюється у вбивстві колеги по роботі

До чергової частини Оболонського управління поліції від чоловіка надійшло повідомлення про те, що знайомий вдарив його ножем. На момент прибуття слідчо-оперативної групи лікарі «швидкої» констатували смерть заявника, повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.


За попереднім висновком медиків, чоловік помер у результаті проникаючого колото-різаного поранення живота з пошкодженням селезінки. Для остаточного встановлення причини смерті тіло померлого направили на судово-медичну експертизу.

На місці події поліцейські з’ясували, що постраждалий разом зі знайомим займався ремонтом в офісі, в якому на період робіт й проживали. У день трагедії колеги разом вживали алкогольні напої та між ними розпочалася сварка, яка згодом переросла у бійку. В якийсь момент однин із чоловіків вхопив зі cтолу ножа та вдарив ним опонента у живіт і втік.

Провівши ряд оперативно-розшукових заходів, правоохоронці встановили місце перебування колеги потерпілого – чоловік блукав дворами району в стані сильного алкогольного сп’яніння. 29-річного зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Він зізнався у скоєному, але пригадати причини сварки з колегою не зміг.

Слідчо-оперативна група вилучила з місця події три ножі. Речові докази направили на відповідні експертизи. Слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання міри запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Фото прес-служби Нацполіції Києва



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Эта ночь тоже прошла для нас неспокойно. Враг продолжает беспокоить воздушное пространство Украины ракетно-«шахедными» атаками

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.