​У київській квартирі поліцейські виявили нарколабораторію

Під час реалізації оперативної інформації працівники Управління протидії наркозлочинності ГУНП в м. Києві спільно із детективами та дільничними офіцерами Голосіївського управління поліції затримали чоловіка, у помешканні котрого виявили та вилучили близько 200 кущів коноплі та 15 кг подрібненої речовини, схожої на канабіс, повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.


«Встановлено, що 54-річний зловмисник – киянин, раніше не притягався до кримінальної відповідальності. Він самотужки облаштував нарколабораторію в орендованій квартирі. Теплиця була обладнана відповідними системами поливу та кондиціонування. Загальна вартість вилучених рослин та речовин на «чорному» ринку складає понад 3 мільйони гривень», - повідомив Сергій Бондар, начальник відділення слідчого відділу Голосіївського управління поліції.

Правопорушника затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Чоловікові повідомлено про підозру за скоєння злочинів, передбачених ч.2 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та ч. 1 ст. 317 (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Йому загрожує покарання - до 5-ти років позбавлення волі.

Вилучені речові докази направлені на експертизу. Досудове розслідування триває. Після проведення експертизи та інших слідчих дій вчинкам зловмисника буде надана додаткова правова оцінка.

Фото прес-служби Нацполіції Києва



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

На линии фронта произошло 134 столкновения, враг атакует с неистовой силой. Всего за сутки враг нанес 3 ракетных и 70 авиационных ударов

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.